Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel voltam kigyúrtam magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel voltam kigyúrtam magam de még mindig nincs barátnőm, ezek szerint gymcel lettem. Mi a következő lépés ?

Figyelt kérdés
184cm 96kg 24F

2021. nov. 23. 14:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Csak olyan szürreális. Felnőtt férfi vagy, ember és így hivatkozol magadra. Nem Horváth Béla vagy, esetleg valami hobbi sportoló, hanem gymcel. Csak olyan szánalmasan hangzik, na. xD
2021. nov. 26. 19:50
 32/47 A kérdező kommentje:
Ha ez a megnevezése az olyan embereknek, akik olyan helyzetbe vannak mint én, akkor hogy máshogy hivatkozzak magamra?
2021. nov. 26. 19:54
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

32, ez egy közösség szava azokrq, akik csak a nők kedvéért gyúrnak és meglepőnek, mikor ez így önmagában kevés. Az egész incel dolog szánalmas.

Ha végig mész az utcán és megkérdezem 100 random férfit, nagy összegben merek fogadni, hogy ötletük nem lesz mi ez az egész. Én sértőnek érezném, ha valaki ebbe a csoportba sorolna, te meg önként akasztod magadra. Ez az egész egy komplex probléma és a fejed tetejére állhatsz és nézhetsz úgy ki mint schwarzenegger, ha az alap probléma fenn áll. És az alap probléma része, hogy "incel" vagy és vallod a fszságaikat.

De nekem nem fáj, legyél incel, gymcel, vagy amilyen betű kombináció tetszik.

Ha az a kérdés mit tegyél, találd ki, hogyan tudod fejleszteni a kommunikációs készséged, gyakorold, hogy tudsz lányokkal fesztelenül beszélgetni, alakítsd ki úgy az én képed, hogy lásd a jó és rossz tulajdonságaidat ezen belül tudd, mi az amit fejlesztened kell és igyekezz is benne fejlődni, rakd rendbe az önbizalmad, találd meg a hozzád illő öltözködési stílust. Mert, ha mindez meg van és közben önazonos vagy, akkor nyert ügyed lesz.

2021. nov. 26. 20:03
 34/47 anonim ***** válasza:
61%
Incelnek még soha életében nem volt rendes kapcsolata nem mellesleg. Nem a fizikai/pszichés kompetenciái miatt, hanem mert riasztó, ahogy kikéri magának, hogy ő nem Balázs a szomszédból, vagy Józsi a délutános műszakból, hanem incel, aki ilyen kérdéseket vág ki a gyakorira.
2021. nov. 26. 20:14
 35/47 A kérdező kommentje:

Na ennek sem volt sok értelme amit most mondtál. Klisés dolgokon kívűl, hogy fejleszd magad stb stb...

A másik meg, hogy a boomerek és gyárimunkás emberek persze, hogy nem tudják mit jelent(magyar lakosság többsége), arra sincs idejük, hogy netezzenek a 3 műszak között vagy inkább könyvet olvadnak mert kiöregedtek ebből a korból

2021. nov. 26. 20:54
 36/47 anonim ***** válasza:
79%

35, akkor ne tégy semmit. Én csupán annyit írtam, hogy legyél pszichésen stabil, egészséges, vidám és öltözz esztétikusan. Tehát, legyél olyan ember, akit a másik a párjának szeretne választani, akivel úgy általában az emberek szívesen töltenek időt és keresik a társaságát. Amit mondjuk a férfiak többsége véghez képes vinni.

Hozzá teszem az én ismerősi köröm (20-40) közti korosztály mindig bután néz, ha valamit mesélek erről a csodás oldalról, vagy egyéb okból használom az incel kifejezést. Hidd el, a kis fórumaitokon túl nem jellemző, hogy valaha szembe jön az emberrel ez a szó. Hát még a többi, ami csak ebben a társaságban használatos.

De nem kell megfogadni semmilyen tanácsot ami nem black, vagy blue vagy egyéb pill. Hiszen eddig is olyan jól állsz.

Én kiszálltam mert unom a meddő vitákat. Ha jó így maradj így, ha nem tegyél magadért.

2021. nov. 26. 21:10
 37/47 A kérdező kommentje:

Nem írtam sehol, hogy bármilyen elméletnek fanatikus hívője lennék. Nem is vagyok részese semmiféle ilyennek, azt sem tudom micsodák(blue pill stb.-re gondolok). Csupán használtam egy szót, amit bizonyos helyzetben lévő emberekre szoktak(igen nem ismerik, helyette a lúzer kigyúrt csávó akinek nincs barátnője), a kettő ugyanaz mindegy hogy nevezed.

Másrészt tettem magamnak, edzek lassan egy évtizede, lediplomáztam, van munkám, nyílván nem szakadt göncökbe járok-kelek. Ezek amúgy is alapok.

2021. nov. 26. 21:42
 38/47 anonim ***** válasza:

A gymcel egy visszalépés. Az incel feljebb van fejlődési ranglétrán, mint a gymcel.

Az első lépés az önfejlesztés, önismeret farmolás. Esetleg egy jó pszichoterapeuta segítségével.

2021. nov. 28. 09:23
 39/47 anonim ***** válasza:
91%
38: Miért lenne visszalépés, ha jól nézel ki, mintha sz_rul nézel ki mellé? :D
2021. nov. 28. 09:31
 40/47 anonim ***** válasza:
Mert nem néz ki jól mellé, amiatt.
2021. nov. 28. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!