Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ismerkedni?
Előre is elnézést a kérdésért.
Nagyon furcsa azt így kiírni most.
Szóval... gyakorlatilag férfiminta nélkül nőttem fel. Apám az egyetlen minta előttem, de ő apa nélkül nőtt fel. Amikor tizenéves koromban szóba került ez a téma, hogy lányok, ismerkedés.. hát, nem sokat tudott segiteni. Ezen a téren vak vezet világtalant.
Szóval... itt vagyok 24 éves. Még szűz. Barátnőm volt már gimiben, de sajnos vége lett 6 hónap után anélkül, hogy lefeküdtünk volna. Ő kezdeményezett, aztán megcsalt, előtte érzelmileg nagyon nagy sebeket ejtett. És még az osztálytársak is cikiztek mikor elkezdődött meg mikor vége lett.
Szóval, amit nem értek.
Itt vagyok 24 éves. 103 kiló, de anyám is olyan 88nak nézett (eros csontozat, ugy mondják mifelénk) - 178 cm magas.
Jelenleg külföldön élek, Lengyelországban kaptam munkát nem régen.
Most kezdek egyenesbe jönni anyagilag, eletem elso albérletét most tudtam kivenni önerőből.
Szeretnék ismerkedni, élni végre, csakhát nem tudom hogy kell.
Amit nem értek. Nem áll össze fejben, hogy hogyan indul egy kapcsolat. Meglatjatok egymast, oké. Hogy kell megszolitani?
Mit kell mondani?
Sajat magamról nem szívesen beszélek, mert nagyon szegény családból jövök. Gyerekkorom nagyon eseménytelenül telt, kamaszkorom ugyszintén. Ilyen menő sztoriaim, kalandjaim, balhéim nincsenek, külföldön sem nyaraltam még. Azt vettem észre, hogy amiről a mai csajokkal lehet beszélni: bulik, fesztiválok, filmek (a felszines romantikusak) sorozatok (agyament sitkomok, falnak megyek tőlük), kutyak, macskák, sörök, borok... ezekben nagyon járatlan vagyok.
Egyszóval: nem tudom mit tudna egy nő vonzónak találni rajtam. :(
De amit nem értek: hogyan indul egy kapcsolat? Elmentek egy kávére. Majd következő héten megint. Vagy akkor már borra is beültök.
Hogy indul a kapcsolat? Mikortól van az, hovy jártok? Hogy lesz párkapcsolat, honnan vagytok barát-barátnő?
Tudom, nagyon hülye kérdés, de azért írom ki itt.
Köszi a válaszokat előre is!
Konfliktust egy nálad gyengébb nővel verekedéssel oldalnád meg, és csodálkozol nincs barátnőd? Remélem soha nem is lesz, mert úgy járna, mint a nővéred, ha nem rosszabbul.
Egyébként 2 méter magas férfi vagyok, személyesen átértékelnéd az ütéseket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!