Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan helyen, ahol nem nagyon lehet beszélni a nővel, ott hogy lenne érdemes ismerkedni?
Miért nem akarod elhívni? Sokkal tökösebb, ha odamész, és megkérdezed, hogy nincs -e kedve elmenni valahova! Ez lehet tét nélkül egy buli, vagy személyes találkozó is.
Szánalmas a fosbúkon ráírás, amit 1-es javasolt!
Pár perc talàn kevès, de én 5 perc alatt így szoktam megoldani: odamegyek, kitalálok minimum 3 ürügyet amit megkérdezhetek tőle. Ne túl bagatell, mint mennyi az idő - ez manapság röhejes is lenne - de nem is kell túl komplex. Megkérdezem tőle az elsőt, ő válaszol, erre megpróbálok hosszabban reagálni, ha nem megy megkérdezem tőle a másodikat. Pár percig beszélünk, majd vagy ő, vagy én mondom hogy menni kell. Ekkor felteszem a kérdést: "lenne kedved még máskor is beszélni?" Ha nem visszautasító, akkor pedig megkérdezem a nevét, és bejelölöm facén, amit meg is mondok neki.
Csak ezután írok rá facén, chatelek vele és hívom el randira, ismeretlenül nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!