Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan helyen, ahol nem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan helyen, ahol nem nagyon lehet beszélni a nővel, ott hogy lenne érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tehát van egy adott szituáció, ahol rendszeresen látom a hölgyet, és névről és látásról ismerjük egymást, de alkalmanként csak pár percnyi idő van beszélgetésre. Elhívni nem akarom egyből, mert furcsa lenne, hisz alig ismer, nem akarom letámadni azzal, hogy bejön nekem és ezért el szeretném hívni. Valahogy olyan helyzetet kéne teremteni, hogy többet beszélgethessünk, hogy én is megmutathassam magam. Huszonéves emberekről van szó.
2021. nov. 22. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Face
2021. nov. 22. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
barátja van ..
2021. nov. 22. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Miért nem akarod elhívni? Sokkal tökösebb, ha odamész, és megkérdezed, hogy nincs -e kedve elmenni valahova! Ez lehet tét nélkül egy buli, vagy személyes találkozó is.

Szánalmas a fosbúkon ráírás, amit 1-es javasolt!

2021. nov. 22. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon nem akarod direktbe elhivni, akkor viszont írjál rá face..
2021. nov. 22. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az, akinek a pénztáros csajszi tetszik, csak mindig hosszú a sor?
2021. nov. 22. 18:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok az :D Nem ilyen jellegű a szitu. Csak pár perceket tudok vele beszélni.
2021. nov. 22. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
írd le a telefonszámod, add oda neki, hogy ha szeretne veled beszélgetni, akkor örülnél. ha hív, akkor van esélyed
2021. nov. 22. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár perc talàn kevès, de én 5 perc alatt így szoktam megoldani: odamegyek, kitalálok minimum 3 ürügyet amit megkérdezhetek tőle. Ne túl bagatell, mint mennyi az idő - ez manapság röhejes is lenne - de nem is kell túl komplex. Megkérdezem tőle az elsőt, ő válaszol, erre megpróbálok hosszabban reagálni, ha nem megy megkérdezem tőle a másodikat. Pár percig beszélünk, majd vagy ő, vagy én mondom hogy menni kell. Ekkor felteszem a kérdést: "lenne kedved még máskor is beszélni?" Ha nem visszautasító, akkor pedig megkérdezem a nevét, és bejelölöm facén, amit meg is mondok neki.

Csak ezután írok rá facén, chatelek vele és hívom el randira, ismeretlenül nem!

2021. nov. 22. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!