Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek félik bevallani maguknak, hogy egyes párkapcsolatok különbek, mint másikok?
Következőt értem ezalatt:
Tegyük fel, hogy volt valakinek már 3-4 kapcsolata, de mondjuk az első volt neki az "igazi", de valamiért mégis tönkrementek a dolgok. Azután jönnek az újabb kapcsolatok, ott saját magának is hazudja, hogy uhh, most újra minden jó, mennyire szeretem ezt az embert stb. Közben a lelke legmélyén neki az az ember fog örökké kelleni, akivel anno tönkrement, de ezt még saját magának is fél bevallani.
Ez valahol egy önbeteljesítő jóslat.
Az első szerelem részemről hatalmas volt. De kitették a szűröm, és nem tudtam magamban lezárni ezt sokáig. Így kapcsolatok jöttek, mentek de azt a felhőtlen szerelmet nem éreztem senki mellett.
Amikor rájöttem mit művelek és végre túlléptem az első csalódásomon akkor tudtam tiszta lappal belevágni egy kapcsolatba, akivel újra megélhettem egy csodás szerelmet, és végül a férjem is lett.
Mindig rajtunk múlik mit hozunk ki a helyzetből. Ha valamiért nem tudunk vagy akarunk tovább lépni, akkor ott maradunk a múltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!