Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek félik bevallani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek félik bevallani maguknak, hogy egyes párkapcsolatok különbek, mint másikok?

Figyelt kérdés

Következőt értem ezalatt:

Tegyük fel, hogy volt valakinek már 3-4 kapcsolata, de mondjuk az első volt neki az "igazi", de valamiért mégis tönkrementek a dolgok. Azután jönnek az újabb kapcsolatok, ott saját magának is hazudja, hogy uhh, most újra minden jó, mennyire szeretem ezt az embert stb. Közben a lelke legmélyén neki az az ember fog örökké kelleni, akivel anno tönkrement, de ezt még saját magának is fél bevallani.

2021. nov. 21. 18:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez valahol egy önbeteljesítő jóslat.

Az első szerelem részemről hatalmas volt. De kitették a szűröm, és nem tudtam magamban lezárni ezt sokáig. Így kapcsolatok jöttek, mentek de azt a felhőtlen szerelmet nem éreztem senki mellett.

Amikor rájöttem mit művelek és végre túlléptem az első csalódásomon akkor tudtam tiszta lappal belevágni egy kapcsolatba, akivel újra megélhettem egy csodás szerelmet, és végül a férjem is lett.

Mindig rajtunk múlik mit hozunk ki a helyzetből. Ha valamiért nem tudunk vagy akarunk tovább lépni, akkor ott maradunk a múltban.

2021. nov. 21. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Nahát, mekkora baromságokat írsz!Se a saját életemből sem máséból nem láttam még arra példát amit írsz.Ha szakításig jut egy kapcsolat, az már egy kalap szar.Lehet, hogy utána is csak szar kapcsolatokat talál valaki, attól még a régit nem fogja jónak gondolni, annak is azért lett vége, mert szar volt.
2021. nov. 21. 22:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
amugy aki mondjuk 30 evesen is a gimis szerelmet sirja vissza, mert 10 ev alatt se tudott tullepni rajta, azzal fejben valami nem oke.
2021. nov. 22. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!