Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban így van?
Valaki ezt írta ma a nők becserkészéséről:
"Olyan, mint a disznót elkapni öléskor, az óljában.
Azaz, határozottan, gyorsan, és félelem nélkül kell lépni, nem hagyni kimozognia magát, nem hagyni gondolkodni, és nem hagyni támadni!
És ALAP szabály!!! A női "Nem", az nem nem, hanem "Talán"...vagy még inkább "Kéretem magam, hogy ne tűnjek K-nak."."
Nem igaz. Nálam a nem az nem és aki ezt nem bírja felfogni az zaklatásnak minősül.
+ nekem idő kell ahhoz hogy egy kapcsolat kialakuljon. Ha valaki “nem hagy gondolkozni” azzal csak azt éri el, hogy menekülök tőle, mert úgy érzem megfojt.
"Kéretem magam, hogy ne tűnjek K-nak"
K az, aki pénzért fekszik le másokkal. Aki élvezetből, az nem. Mellesleg, ha a nő lefekszik valakivel első alkalommal, csak annyira "K", mint a pai, aki bármilyen meglepő, szintén első alkalommal teszi. Inenntől kezdve nincs mit a másik fejére olvasnia.
A nem az meg nem. Hülyegyerek! Nem kéne nőket zaklatni és erőszakoskodni, mert könnyen bajba fogsz kerülni.
#4 nyugi, aki ezt leírta, annak csak a szája nagy, az is csak az interneten, arc nélkül. Ez tipikusan az a beszari gyerek, aki élőben hozzá sem mer szólni a nőkhöz, nemhogy erőszakoskodna velük.
Az inceleknél az az egyik fő probléma, hogy kb istenítik az agresszív férfiakat, valamiért az maradt meg a pontagyukban, hogy agresszió=férfiasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!