Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban emiatt nem vagyok igazi férfi? Mindig egy férfinak kell mindent megoldani?
Étteremben voltunk az új párommal, a pincér hihetetlen bunkó volt velünk, a párommal is. Én viszont kerültem a konfliktust és nem akartam cirkuszt
Utána párom szóvá tette hogy miért nem szóltál, milyen férfi vagy, neked kellett volna szólnod stb....
Hát azért elvárnám ha egy taj paraszt velem és a párommal is a pincér akkor nem csendben kuksol hanem azért szóvá teszi vagy akár a főnöknek is szól.
Ennyi erővel bárki bárhogy beszélhet veled és a barátnőddel is mert te inkább csendben meghúzod magad?
Igazad van
Nem a férfinak kell megoldani mindent. Miért nem cseszted le a barátnődet hogy nem állt ki értetek a pincérrel szemben?! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Itt azon van a hangsúly, hogy "kerültem a konfliktust". Lefordítva ez azt jelenti, hogy menekültem a probléma elől. Nem tanultad meg a konfliktuskezelést, szóval bárki azt csinál veled, amit akar, nem baj, csak balhé ne legyen belőle.
Ha velem lettél volna, én biztos kinyitom a számat és lerendezem a dolgot, és itt jön a kérdés: te férfinak érezted volna magad abban a szituban, amikor én mint nő kiállok az igazamért, az igazunkért, te meg bambán hallgatsz, csak hogy ne legyen cirkusz? Ha őszinte vagy magaddal, akkor megvan a válasz.
Nekünk több randink nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!