Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban emiatt nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban emiatt nem vagyok igazi férfi? Mindig egy férfinak kell mindent megoldani?

Figyelt kérdés

Étteremben voltunk az új párommal, a pincér hihetetlen bunkó volt velünk, a párommal is. Én viszont kerültem a konfliktust és nem akartam cirkuszt

Utána párom szóvá tette hogy miért nem szóltál, milyen férfi vagy, neked kellett volna szólnod stb....

2021. okt. 5. 17:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%

Hát azért elvárnám ha egy taj paraszt velem és a párommal is a pincér akkor nem csendben kuksol hanem azért szóvá teszi vagy akár a főnöknek is szól.

Ennyi erővel bárki bárhogy beszélhet veled és a barátnőddel is mert te inkább csendben meghúzod magad?

2021. okt. 5. 17:16
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem 1 férfias viselkedés...
2021. okt. 5. 17:16
 3/17 anonim ***** válasza:
45%

Igazad van

Nem a férfinak kell megoldani mindent. Miért nem cseszted le a barátnődet hogy nem állt ki értetek a pincérrel szemben?! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. okt. 5. 17:17
 4/17 A kérdező kommentje:
És miért mindig a férfinak? párom nem tud szólni, azért mert nő? Nem verekedni kell, mert hogy erősebb a pincér nála?
2021. okt. 5. 17:18
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, mennyire volt bunkó. Egyébként nem kell nagy balhét csinálni, lehet diszkréten hívni az üzletvezetőt, és jelezni, hogy nem vagy megelégedve a kiszolgálásaal.
2021. okt. 5. 17:19
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Hat most ezert lehet szetszednek engem itt, de egy ilyen hozzaallassal en mar dobtalak volna.
2021. okt. 5. 17:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül vagyok akkor lépek én az ügyben. Viszont ha férfival vagyok akkor igazából szerintem ez a feladat az ővé. Nem kell balhét csapnia, vagy megvernie a pincért, de normálisan szóvá teheti a dolgot, és lereagálja a történteket. Nekem fura lenne ilyen helyzetben intézkedni.
2021. okt. 5. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
Szegeny baratnod. Na ezert nem szabad tutyimutyi emberekkel kezdeni. Sajat magukat sem birjak megvedeni, nemhogy mast.
2021. okt. 5. 17:32
 9/17 anonim ***** válasza:
60%
Na, ezért van nekem jóval idősebb pasim, ha csúnyán nézett volna rám a pincér, úgy leoltja hogy füstöl. A korombeliek totál el vannak nőiesedve, akár a kérdező. (tisztelet a ritka kivételnek).
2021. okt. 5. 17:38
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Itt azon van a hangsúly, hogy "kerültem a konfliktust". Lefordítva ez azt jelenti, hogy menekültem a probléma elől. Nem tanultad meg a konfliktuskezelést, szóval bárki azt csinál veled, amit akar, nem baj, csak balhé ne legyen belőle.

Ha velem lettél volna, én biztos kinyitom a számat és lerendezem a dolgot, és itt jön a kérdés: te férfinak érezted volna magad abban a szituban, amikor én mint nő kiállok az igazamért, az igazunkért, te meg bambán hallgatsz, csak hogy ne legyen cirkusz? Ha őszinte vagy magaddal, akkor megvan a válasz.

Nekünk több randink nem lenne.

2021. okt. 5. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!