Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban emiatt nem vagyok igazi férfi? Mindig egy férfinak kell mindent megoldani?
Étteremben voltunk az új párommal, a pincér hihetetlen bunkó volt velünk, a párommal is. Én viszont kerültem a konfliktust és nem akartam cirkuszt
Utána párom szóvá tette hogy miért nem szóltál, milyen férfi vagy, neked kellett volna szólnod stb....
Bocsi, de a nodnek nincs szaja?
Old meg helyette az eletet is es toled varja el, hogy levegot vegyen?
Felnott ember, ha valamit erez, kimondja. Ilyen "varok a masikra" no nem kell.
Én egy ilyen helyzetben nem gondolkodok sokat, nőként kiállok magamért és kap egy visszafogott fejmosást az illető, hogy ebből a modorból addig vegyen vissza, amíg én kérem és nem a főnöke.
De ha a fickó, akivel vagyok, ül ott, mint egy here és némán hagyja, hogy én irányítsak, vele sem megyek többet sehova.
Én tudok irányítani, ezt elismerem. Kapcsolatban is, munkahelyen is, nem esik nehezemre döntéseket meghozni és lépéseket tenni. De ez nem jelenti azt, hogy akarok is vagy hogy aki mellett magamra kell hagyatkoznom, azzal akarok egyáltalán lenni. Mert ezt ennyi erővel egyedül is tudom csinálni, kolonc nélkül.
Nincs azzal baj, hogy szerinted a csaj is megoldhatná, de ha ilyen egyenjogúság párti vagy akkor ugye mosogatsz és teregetsz is otthon, amíg a barátnőd megjavítja a csöpögő vízcsapot. Nincs ezzel az egyenjogúsággal baj, amíg következetes mindkét fél.
Ha nem így van akkor se kenj be inkább semmit szarral, csak növessz tököt, vagy keress feministább barátnőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!