Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar Daddyk ti, hogyan kommunikáltok a Puncson?
Életképtelen vagy hogy csak pénzért kapsz nőt?
Haha
Nem azért értem el ennyi mindent az életben, hogy nekem kelljen udvarolnom a nőknek egy aranyásós oldalon.
Van pár stúdiófotós képem, amin látszik, hogy inkább Burt Reynolds vagy Sean Connery forma vagyok, mintsem Torrente vagy Ron Jeremy, ami már egy nagy plusz pontot jelent, ráadásul valódi vagyon és háttér van mögöttem, leinformálható vagyok, nem szorulok rá, hogy sportkocsikban pótoljak, mint az egyre növekvő számú vélhetően alacsonyan iskolázott réteg, akik abban reménykednek, hogy még náluk is ostobább nőkbe botlanak, ami a növekvő számuk miatt elképzelhető, hogy időnként előfordul, így minden hangosan szétkürtölt siker vagy akár kamu kérkedés után megduplázódik a számuk.
Kamuprofilok még nem találtak meg eddig, vagy hamar rájöttek, hogy nálam nincs esélyük, hiszen alap a videochat és a személyes találkozó. Lehúzni meg csak azt tudják, aki hagyja magát.
De a kérdésedből az jön le, hogy vagy te is az alacsonyan iskolázott, reménykedő típus lehetsz vagy a szüleid rakták alád, esetleg szerencselovag vagy. Mert ha neked kellett volna felépítened valamit, akkor tudnád, hogy az üzleti életben sokkal keményebben kell képviselned az érdekedet.
A romantikus kapcsolatokban ez nem működik, de a Puncs pont azért van, mert itt mindenki tudja mi a szerepe, aki meg nem, az hamar kihullik és jön helyette más. Itt mi vagyunk ugyanabban a pozícióban férfiként, mint a normál kapcsolatokban a nők. Nekünk csak válogatnunk kell a jelöltek közül.
Talán konzervatív vagyok, de nem szeretem, ahol a nyúl viszi a puskát. Még ha manapság bizonyos szektorokban divattá is vált, hogy a munkáltató keresi a leendő munkavállaló kegyeit. Ott is meg lehet figyelni, mi az eredménye. Már nem tudja mennyit kérjen a leendő alkalmazott.
Csak míg bizonyos területeken valóban van szakemberhiány, addig aranyásó nőkből sokkal több van, mint gazdag férfiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!