Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a mai pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a mai pasik?

Figyelt kérdés

Férfinak nem nevezném őket, tisztelet a kivételnek! Komolyan mintha csak fb-insta ismerősöket keresnének. Lényeg a lényeg az utolsó akivel ismerkedtem. Az adott aplikacion beszélgettünk, szimpi volt így máshol folytattuk. Hetekig utána semmi. Pár napja ki tett egy hatalmas szöveget, rég olvastam ilyen jó, írtam neki a story hoz. El kezdtünk újra beszélgetni. De ha fel tettem egy képet nagyritkán mindig jött a ❤️. De semmi kontakt... Gondoltam ő a férfi majd keres. Aztán tegnap megint el tűnt... De ha ki teszek bármit (munkáról) tuti ott van az első 2 között. Ő 34 én 28. N

Most ilyenkor mi játszódik le benne?!

2021. nov. 20. 21:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
28 évesen rájöhettél volna már, hogy a facebookon való szívecskézés nem jelent semmit. Ez kb 16 éves szint. NEM ÉRDEKLED!
2021. nov. 21. 08:53
 12/22 A kérdező kommentje:
11 fájna normálisan válaszolni vagy inkább itt eléd ki magad?! Nem költői kérdés volt....?!
2021. nov. 21. 09:21
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

"Miért csinálják ezt a mai pasik?"

Nő is csinál ilyet egyébként. Volt olyan akivel találkozót beszéltünk meg, és közben a barátnőivel máshova ment, én meg ott vártam, hogy mikor érkezik.

A kérdésedre válaszolva - nekem kicsit taktikázósnak tűnik. Nem tudom még hány lánnyal csinálja ugyanezt. Nekem ez inkább könyvjelzőzésnek tűnik. :) Ezt a részét viszont én sem értem.

2021. nov. 21. 09:30
 14/22 A kérdező kommentje:
13 köszi a korrekt, normális válaszod!
2021. nov. 21. 09:32
 15/22 anonim ***** válasza:
79%

Szívesen. :)

Amúgy van ilyen ismerősöm, és én sem értem az ilyen viselkedést. Ő is 33 körül van, rá azt tudnám mondani, hogy válogat. És rajta sem tudnak kiigazodni a nők, mert nagyon kedves, közvetlen, de közben meg van ez a ghosting... és nem jut el A-ból B-be egy ismerkedés sem, mert nem tudják a nők, hogy akkor most van valami, vagy nincs.

Én nem így működöm, és nem is tudom megérteni az ilyen hozzáállást... nekem nagyon zavaros. Én szeretem hamar tisztázni a dolgokat egy ismerkedésnél, és inkább talán az a baj, hogy nem hagyok elég időt, hanem túl hamar szeretném tudni, hogy lehet-e közös jövő, vagy sem... hogy ne húzzuk egymás idejét.

Másrészt engem ha nő lennék nagyon frusztrálna ez, hogy a másikról nem érzem, hogy egyenes, hanem egyszer nagyon nyílt, utána meg rideg, eltűnik.. stb. Innentől csak bájcsevej amit folytat, és hiába tesz ki a kirakatba dolgokat, ha maga az ember nem korrekt. Így bizalmam sem lenne hozzá, mert kapcsolatban valószínüleg ugyanezt folytatná.

2021. nov. 21. 09:44
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Ja, hogy neked az a hasznos válasz, ami alátámasztja a gyerekes teóriádat. Igen, belájkolja a képeidet, akkor el is fog venni. Én a helyedben már foglalnám is az esküvő helyszínét, mert elkapkodják!

(amúgy megsúgom 8 másik nő képeit, szotirijait is ugyanúgy lájkolgatja, nem csak a tiédet)

2021. nov. 21. 22:09
 17/22 A kérdező kommentje:

16# ja hogy neked az a hasnosz segítség ha minél bunkó bán, k... g mód le nézed, ki oktató az embereket?!

Hát kettőnk közül nem tudom kivel van itt probléma...

Azt se felejtsük el ha nornalis hangnemben nem tudsz válaszolni mint más akkor lapozni miért esett nehezére? Jaaaaaa mert most folenyeskedsz és ki tudod oktatni ez me ért név és pofa nélkül... Ne haragudj hogy ezt mondom de gusztustalan vagy, ez így hidd el másnak is ment volna, mégsem beszéltek így.... Ez elég sok mindent el mind rólad ;)

2021. nov. 22. 08:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Az meg rólad mond el elég sok mindent ahogy írsz. Leírtam az elején szépen, hogy ha nem ír, nem keres akkor nem érdekled, mire az volt a reakciód, hogy DEHÁT NEKED SZÍVECSKÉZI A KÉPEIDET!!!!!!!!!!!!! Nem is értem, hogy erre milyen reakciót vártál. Tegyél ki gyorsan még egy képet, hátha azt is beszívezi. Szerinted gusztustalan vagyok, szerintem meg röhejes vagy. Kvittek vagyunk.
2021. nov. 22. 08:35
 19/22 A kérdező kommentje:
18 te nem vagy normális. Nálad valami agyi problémák lehetnek... Kezeltesd magad... Utána várlak vissza :)
2021. nov. 22. 08:50
 20/22 A kérdező kommentje:
Ne felejtsük el elég agresziv is vagy.... Tényleg nem ártana...
2021. nov. 22. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!