Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a mai pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a mai pasik?

Figyelt kérdés

Férfinak nem nevezném őket, tisztelet a kivételnek! Komolyan mintha csak fb-insta ismerősöket keresnének. Lényeg a lényeg az utolsó akivel ismerkedtem. Az adott aplikacion beszélgettünk, szimpi volt így máshol folytattuk. Hetekig utána semmi. Pár napja ki tett egy hatalmas szöveget, rég olvastam ilyen jó, írtam neki a story hoz. El kezdtünk újra beszélgetni. De ha fel tettem egy képet nagyritkán mindig jött a ❤️. De semmi kontakt... Gondoltam ő a férfi majd keres. Aztán tegnap megint el tűnt... De ha ki teszek bármit (munkáról) tuti ott van az első 2 között. Ő 34 én 28. N

Most ilyenkor mi játszódik le benne?!

2021. nov. 20. 21:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%

Nincs ideje és/vagy annyira még nem győzted meg arról hogy az ismerkedést folytassátok.

Nekem akkor van ilyen ha egyszerűen nincs érdekes témám a randipartnerrel, érezhetően haldoklanak a beszélgetések amibe belekezdünk. Lehet ezt el kell majd engedned.

2021. nov. 20. 21:20
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen... Én nem fogom keresni, helyesnek helyes de nem az én világom. Könnyen fog menni. Köszönöm a normális segítséged!
2021. nov. 20. 21:24
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

Egyet értek az 1-el, de annyi bónusszal, hogy nem tudhatjuk, hogy milyen külső tényezők miatt hagyta fel a beszélgetést, lehet, hogy valami komplexebb kérdés van a háttérben.

Viszont tény az, hogy ha 2 napig valaki egy sort se ír egy nőnek, aki tetszik neki, akkor ott már minden mindegy.

2021. nov. 20. 21:59
 4/22 A kérdező kommentje:

Komplexebb kérdés?

Mire. Gondolsz?

Ugyan úgy viselkedtem, beszéltem vele mint mással, egyedül vele van ez és tényleg nem tudom hova tenni.

Lehet csak unatkozott?! Nem tudom, pedig az occse születendő ultra hangos képet is el küldte... Utána semmi.

2021. nov. 20. 22:11
 5/22 anonim ***** válasza:
87%

3mas vagyok.

Én például akkor ghostolok valakit, ha túl sok fáradtságom van a kommunikációval, és mondjuk megszaporodik annyira a munka, hogy már nem akarok vele foglalkozni. Alapvetően ez jellemző ránk, férfiakra, hogy prioritizálunk kőkeményen, nem próbálunk fél seggel ülni meg minden lovat. Az öccse gyerekének születése lehet ilyen szituáció például. De ezernyi más is.

Lehet, hogy bejelentkezett valami ex, és azzal foglalkozik. Lehet depressziós. Lehet sok a munka. Lehet mással beszélget, és unja a csipogó telefont.

Egyébként tudod mi működik nálunk? Ha ránk írnak, hogy akkor most mi van? Attól észre vesszük magunkat hamar :D

2021. nov. 20. 22:17
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem érdekled eléggé. Ez ilyen egyszerű. Ha érdekelnéd, akkor foglalkozna veled, legrosszabb esetben a WC-ről írna 2 sort, hogy "bocsi, hogy ritkán vagyok, de ez és ez van". Úgyhogy nem érdekled, ennyi.
2021. nov. 20. 22:53
 7/22 anonim ***** válasza:
79%

Így már én is voltam nőként. Én offoltam, mármint nem írtam neki, nem kerestem. Aztán lehet feltűnt neki, hetente egyszer rám ír és megy már 2 hónapja kb. A randit anno lemondta, én meg úgy voltam vele hogy akkor ez off, meg elment tőle a kedvem is, nem is foglalkoztam vele. De nem értem minek keres hetente meg hogy van e valakim?

Nem értem, pedig előtte elég sokat beszéltünk, azt mondja sok a munkája, ezzel nincs is gond. Arra is gondoltam van ideje hátha egyszer bekapom a csalit.

Én sem értem ezeket.

Akiről te írtál, én hagynám.

A hétvégén volt egy randim, utána este rámírt hazaértem e.

Másnap csend :D nem írt, meg én sem. A 2.napra rá írt.

2021. nov. 20. 23:35
 8/22 anonim ***** válasza:
91%

Most tulajdonképpen mi a bajod? Beszélgettél valakivel egy estét, meg néha pár mondatot és ennyi. Még csak nem is randiztatok.

Ha nem fut utánad akkor már nem is férfi?

Más lány jobban lekötötte, ez van.

2021. nov. 21. 00:19
 9/22 anonim ***** válasza:
94%
Ha érdekelnéd írna magától. Nem ír, ergo nem érdekled. Ezen nincs mit agyalni.
2021. nov. 21. 07:46
 10/22 A kérdező kommentje:
Ha engem nem érdekel valaki akkor se szkvecskekkel nem bombázók, ergo nem én vagyok az első aki még nézi mit tesz ki... Ezért se értem.
2021. nov. 21. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!