Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért rajongjátok ész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért rajongjátok ész nélkül körbe a nőket?

Figyelt kérdés

Miért csapjátok a szelet olyannak akivel nyilvánvaló hogy nem lessz semmi?

Miért kel önként friendzoneba menni akinek nem kelletek azzal ne barátkozzatok mert csak magatok alatt vágjátok a fát.

Hát nem értitek hogy ezzel csak magatoknak ártotok?

#Férfi rajongok #Ész nélküli rajongás #Érdemtelen szeretet
2021. nov. 19. 12:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
30%

#39-es vagyok

Kedves kérdező a probléma ott van hogy te nő vagy és fogalmad sincs milyen a társkeresés férfi szemszögből. Biztosítalak hogy köszönő viszonyban sincs a női társkereséssel amit ti képtelenek vagytok megérteni. Csak a saját tapasztalataidat tudod alapul venni és ahhoz hasonlítasz minket.

De tudod mit segítek ingyen és bérmentve :D Regisztrálj Tinderre egy ÁTLAG pasi képével és próbálj meg randira hívni egy lányt. Egy aprócska szeletét rögtön megérted a férfi létből XD

Miután ez megvan örömmel megválaszolom ezt a "Miért baj hogy önként álltok be csicskának?" részt ami persze nem teljesen igaz csak részben.

De maradjunk annyiban egyáltalán nem érted a világot férfi nézőszempontból ezért értelmetlennek találod az egészet.

2021. nov. 19. 16:04
 42/44 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj 39#-es, de férfiként én sem értem hogy mit és miért csinálsz te a tiktokon a szép nőkkel?

Kezdem érteni a kérdezőt, mert aki kizárólag ilyen csajokkal foglalkozik, az egyszerűen egy érthetetlen kategória a számomra.

A pofám sülne le ha naphosszat tiktok meg instacsajokra csorgatnám a nyálamat, aztán úgy érdeklődnék hogy mégis mi a fene baj van velem?

Hát az

Ja és sikertelen férfiként írom mindezt, nem egy incelgyűlölő vagyok

2021. nov. 19. 16:30
 43/44 anonim ***** válasza:
91%

A kérdèsben leírt jelenséget angolul "simping"-nek hívják. Én soha nem csináltam, de körülöttem van pár nő akinek férfiak évekig csinálják.

A tapasztalatom hogy ezek a férfiak semmiképp sem alfák, hanem max béták/gammák... Semmi tartás nincs bennük, a sok p*rn*, kockulás és anime teljesen elkocsonyásította az agyukat.

Szerintem azért simpelnek mert egy álomvilágban élnek, ès azt hiszik lenyűgözhetik álmaik nőjét, aki sokszor még teszi is alájuk a lovat, nèha ad nekik alamizsnát, pl. megengedi hogy szívességet tegyenek neki, elvigyék valahova kocsival, stb.

Elég szomorú látvány.

2021. nov. 19. 18:43
 44/44 anonim ***** válasza:

férfi vagyok, nem foglalkozom ilyenekkel. Olyannal sem, akin érezni, hogy nem lesz a dologból egy értelmes beszélgetés sem.

Aki meg olyan után lohol, aki max egótunningra tart több férfit maga körül, meg is érdemli. Mindenki a saját idejéért felel és azért, hogyan tölti el azt.

2021. nov. 20. 09:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!