Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sírni tudó férfival járnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sírni tudó férfival járnátok?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi szokott sírni nem is férfi a szemetekben? Persze nem minden nap csak mikor olyanom van.

Ez tényleg ilyen illúzió romboló hogy szakitanátok miatta?

A férfiaknak még manapság se lehetnek érzései?

#sírás #Síró férfi
2021. nov. 17. 06:38
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
10. Mit tudsz te jobban mikor soha nem volt dolgod igazival?
2021. nov. 17. 08:08
 12/28 anonim ***** válasza:
18%
Én nőként sem szoktam sírni, úgyhogy számomra eléggé gáz, ha a másik fél teszi. A páromnak is csak akkor néztem el amikor a nagyszülei meghaltak
2021. nov. 17. 08:11
 13/28 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Hisztissel viszont nem.
2021. nov. 17. 08:27
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj. Érzékenyebb mint az átlag. Ilyen vagyok én is.
2021. nov. 17. 08:32
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Miért ne? Nincs azzal semmi gond, ha egy férfi is kimutatja az érzéseit.

Inkább mint a teljesen érzéketlenek, amilyenek is vannak sajnos...

2021. nov. 17. 08:39
 16/28 anonim ***** válasza:
87%

Az én barátnőm meg a baráti társaságom női tagjai is úgy gondolják, hogy jó, ha egy férfi frl tudja vállalni az érzéseit, tud sírni is néha.

Én is meg tudok hatódni filmen, könyvön, esendő emberi történeteken. Olyankor elmorzsolok néhány könnycseppet. Vagy ha valami nagyon kiakaszt lelkileg, előfordul, hogy itthon kikényszerül belőlem, ha leülünk lelkizni róla a barátnőmmel. Persze ez nem mindennapos, csak a mélyebb, tartalmasabb dolgok tudják kihozni belőlem.

De szeretem felvállalni az érzéseimet, megélni őket. Úgy gondolom helyén tudom kezelni, sírok, nevetek, mérgelődök, szeretek. Ember vagyok, felszabadult és boldog. És ha sírok is, az nem azt jelenti, hogy gyengének vagy kétségbeesettnek érzem magam, hanem hogy szebenézek a dologgal, feldolgozom, és utána a belső nyomasztó érzés nélkül túl tudok lenni rajta. Erősnek érzem magam lelkileg. Szerintem az a gyenge, aki nem mer még saját magával, a saját érzéseivel sem szembenézni.

És azt tapasztaltam, hogy a normális nőknek igenis ez jön be :)

2021. nov. 17. 09:11
 17/28 anonim ***** válasza:
9%

Nem tudom, kik válaszolnak az ilyen kérdésekre, az önmagukat fényező puha p.cs "férfiak", vagy valami kontrollmániás "kukijavannők", akik még maguk sem tudják, hogy leszbikusok...

Jópár nővel ismerkedtem már, de marhára idegenkedtek, ha valami faszi nekiállt pityeregni, meg kislányként viselkedett.

2021. nov. 17. 09:17
 18/28 A kérdező kommentje:
17. Persze persze mostmár leszbikusok is a nők, csak ne te legyél a hibás a sikertelenségedért.
2021. nov. 17. 09:22
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

17, ha sírsz, mert valami nagy bánat, vagy öröm ért, az nem pityergés és nem kislányos viselkedés.

Többen írtuk, hogy okkal sírni normális emberi reakció. Ha mindenen képes sírni valaki az már sima túlérzékenység.

De a kettő marhára nem ugyan az, hiába próbálod összemosni.

2021. nov. 17. 09:27
 20/28 anonim ***** válasza:
72%
Ha valaki azt állítja, hogy a férfi sosem sírhat, az szerintem az olyan alapvető emberi érzések megélésére való képességet tagadja el, mint pl. a gyász. Általában ezek a vélemények akkor születnek, amikor valaki megtapasztalja, milyen az, amikor egy férfi hisztizik, és ebből levonja a nagy átfogó következtetést, hogy akkor inkább NE, és zéró toleranciát vezet be az érzelmek megélésére. Pedig a férfi is érző lény (pont ezt szokták ugye számon kérni!), de ha ugyanazzal a lendülettel megtiltjuk nekik, hogy ezt ki is fejezzék, akkor ez széllel szemben hugyozás.
2021. nov. 17. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!