Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem még a nőknél?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem még a nőknél? Járnátok ilyen férfival?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, 165 cm, 80 kiló, kopasz, nem vagyok az a nagy dumás, inkább csendesebb típus vagyok. Volt egy hosszú kapcsolatom, de a párom megunta, hogy munka után folyton a gép előtt ülök és játszok így elhagyott.

Lassan 4 éve vagyok egyedül, azóta próbálok ismerkedni, de nem jött még össze egy nő se. Már nem játszok, leszoktam róla. Van még esélyem párt találni szerintetek?

Szeretnék még házasságot és gyereket is.

2020. nov. 20. 15:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
nem
2020. nov. 20. 15:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés hogy milyen nőknél
2020. nov. 20. 15:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Alacsonyabb vagy, ha jól sejtem kicsit túlsúlyos is, kopasz és a tipikus otthonülő. Azért ezek nem túl előnyösek, de a kevésbé előnyös dolgokat tudnád ellensúlyozni más dolgokkal, csak ugye ahhoz tenni kell. Meg persze egy normális ideált keresni. Hasonló kaliberű lányokat keress és lesz siker élményed.
2020. nov. 20. 15:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Esély mindig van, de önbizalomhiány, csendességgel nehezen ismersz meg más nőket.
2020. nov. 20. 15:26
 5/15 A kérdező kommentje:
Bármilyen, sőt már az összes lányra válogatás nélkül ráírok, nem a külső alapján ítélek, de a beszélgetések hamar kifulladnak. Én írok hosszasan, próbálom fenntartani a beszélgetést, de csak "aha" meg "oké" - kat kapok. Ha meg kérdezek, mintha csak vallatnám őket, rövid válaszok és nem kérdeznek vissza. Így hamar kifullad a dolog.
2020. nov. 20. 15:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Túlságosan érződik rajtad ez a görcsös akarás és ez visszataszító.

Legyél csak egy laza, magabiztos férfi, aki ha mondjuk nem is egy adonisz, de a személyisége ellensúlyozza a kevésbé előnyös tulajdonságokat. Próbálj humoros lenni, meg ne akarj minden áron nőt. Sugallj valami értéket, mert ha te nem tartod magad értékesnek, akkor senki más nem fog.

Amúgy a sportot ajánlom, sokat dob az ember személyiségén is, a külsőn kívül.

2020. nov. 20. 15:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
És ha lenne újabb kapcsolatod, akkor is csak a gép előtt ülnél munka után, és játszanál?
2020. nov. 20. 16:01
 8/15 anonim ***** válasza:
54%
Kizárt.
2020. nov. 20. 16:11
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Lóvé? Lakás?
2020. nov. 20. 16:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt a probléma, nem azért írsz a lányokra mert tetszik, valami megfogott benne, hanem válogatás nélkül minden nőnek írod a sablont, unalmas szöveget, amihez nem tudnak hozzászólni. Aki aha, oké válaszokat ír nem érdekled, feleslegesen írsz regényeket!
2020. nov. 20. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!