Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem még a nőknél?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem még a nőknél? Járnátok ilyen férfival?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, 165 cm, 80 kiló, kopasz, nem vagyok az a nagy dumás, inkább csendesebb típus vagyok. Volt egy hosszú kapcsolatom, de a párom megunta, hogy munka után folyton a gép előtt ülök és játszok így elhagyott.

Lassan 4 éve vagyok egyedül, azóta próbálok ismerkedni, de nem jött még össze egy nő se. Már nem játszok, leszoktam róla. Van még esélyem párt találni szerintetek?

Szeretnék még házasságot és gyereket is.

2020. nov. 20. 15:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és egyáltalán nem vágynék olyanra, aki nem "engem" szeret, hanem szó szerint csak egy vagyok neki a sok közül.
2020. nov. 20. 16:29
 12/15 anonim ***** válasza:
engem 180 centi 90 kiloval is lekovereznek.. te balnanak szamitasz ..
2020. nov. 20. 19:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Egy kép alapján nem lehet eldönteni van e az illetőben olyan, ami megfog, ahhoz nekem több idő kell. A belső értékeket nem látom egy képből.
2020. nov. 20. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Aki válogatás mindenkire ráír, az igénytelen, és a legtöbb nő kiszúrja. Az ilyen nem fog személyre szabott, "normális" üzenetet írni. Plusz arról nem sokat írtál, mégis mi a hobbid. Ha leszoktál a gépezésről, de azon kívül is b...od a rezet otthon, nincs életed, nem jársz el... az elég illúzióromboló a legtöbb nő számára.

Amúgy nekem a magassággal meg a súllyal nem lenne gondom, én nem tartom a "kövérebb" testet rondának, magasságra meg passzolnánk... de azért a legtöbb nő magasabbat akar magának, amiatt meg nyilván sokan ki fognak esni.

2020. nov. 20. 20:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Munka mellett egyetemre járok levelezőn, utolsó évem. Szabadidőmben tanulok, olvasok, filmezek.
2020. nov. 20. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!