Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem így a nőknél? Mennyire gáz a helyzet?
Ennél sokkal jobb helyzetben lévő srácok tömegeinek nincsen esélye sem nőknél.
Viszont az ilyen kategóriájú férfiak egy része is talál párt.
Tudod mi a nagy titkuk?
Az igénytelenség
Ha képes vagy odaadóan udvarolgatni a legrusnyább elhízott nőknek is, akkor bizony komoly esélyeid vannak.
Másképp el is áshatod magad, amíg rendbe nem szeded az életedet addig biztosan. Egy csúnyább nő is röhögve hajthat el téged ezzel a helyzettel (ha ezt így tálalod neki)
Ha a való életbe nem lépsz ki és nem gyakorolsz emberekkel kommunikálni (először csak egyvalaki, aztán ha ez jól megy egy-két hétig, már két ember stb) akkor sajnos gondok lesznek. :(
Nagyon jó lenne útmutatás pszichológustól, kognitív viselkedésterápiával is rendkívül jól kezelhető ez. Persze anyád ha azt mondja hogy "nincs semmi baj veled" és "ő tart el", akkor félő, hogy nem ad pénzt pszichológusra.
Programozói képesítést szerintem szerezd meg ha még nincs meg (nem tudom autodidakta módon tanultad -e).
Mindenképpen fontos lenne emberek közt lenned, akár helyi művelődésiházba járni vagy túracsoportokhoz csatlakozni.
Edzés, fogyás is nagyon jó lenne.
Amíg a négy fal közül nem lépzs ki és nem gyakorolsz, addig nagyon nehéz lesz és nem egyik napról a másikra fognak változni a dolgok, folyamatosan kell csinálni.
én 185 vagyok, mellé 130kg. annyi különbségfel, hogy (most még) van munkám.
a nők túlértékeltek. nem attól lesz hirtelen hűdejó vidámság, hogy van barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!