Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nehezen megy a csakozás,akkor meddig kell küzdeni egy nőért hogy legyen a barátnőm?Mert sajnos hamar feladom. 32f
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 18:49
2/6 anonim válasza:
Nekem könnyen megy....csak csak csak
3/6 anonim válasza:
Hogy mi? Azt hittem, ez is valami hülye puás "technika" ragadványneve. Már el is képzeltem, hogy a pasi kullancsként tapad, és mint Columbo: mindig visszajön "csak még egy utolsó kérdés" címszóval :)
4/6 anonim válasza:
Semeddig. Ha nem mutat a nő érdeklődést, akkor hagyni kell. Én így szoktam és bár volt több olyan, ahol utólag tudtam meg (akár pont az adott nőtől), hogy ő is belement volna, csak még szeretett volna kicsit túráztatni, de idővel mindig kiderült, hogy jól döntöttem.
Persze ez csak a komoly kapcsolatot keresőknél van így, aki csak egyéjszakást akar, annak megéri "küzdeni".
5/6 anonim válasza:
Ha valóban érdekel téged ne add fel, de ha annyira nem érdekel téged akkor ne foglalkozz vele ennyi.
6/6 anonim válasza:
Gondolom a kérdező pontozta le a 2es és 3ast....ammennyiben így van a sértődékenysége és humortalansága is oka a sikertelenségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!