Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtős, ugye?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy egy társ.ker. appon belefutottam egy lányba. Ő 30, én 39. Nagyon tetszik, csinos, humoros, intelligens, van munkája, normális egziszenciája, hobbijai, sportol.

Azt mondta, hogy nem keres senkit, csak kíváncsiságból regisztrált. Párszor felvetettem neki, hogy találkozzunk, de eleinte nem akart, mert állítólag nem szeret emberekkel személyesen érintkezni, végül mégis kötélnek állt. Meg is beszéltük a találkozót, kicsit késett, de nem volt semmi gond. Találkoztunk, beszélgettünk, sétáltunk, nagyjából 1,5-2 órát együtt töltöttünk. Meglepett, hogy úgy el tudunk beszélgetni, mintha már régóta ismernénk egymást, pedig tartottam a kínos csendtől.

Aztán pár nap múlva írtam neki, chateltünk, de nem került szóba a köv. tali. Ez még többször ismétlődött, aztán közölte, hogy beszélgethetünk, de ő továbbra sem keres senkit és nem akar semmilyen párkapcsolatot.

Még futottam nála pár kört, ő mindig kedves és vicces volt, sztorikat is mesélt, vicces képeket is küldött, érdeklődött hogy vagyok, bizonyos kérdésekről mit gondolok.

Aztán 2-3 hétig megint semmi, így gondoltam ráírok. Akkor megint chateltünk kb másfél hétig, aztán jött a születésnapom, mire bedobta, hogy találkozzunk. Taliztunk, most is uúgy sikerült, mint az első tali. Még ajándékot is hozott, amivel nagyon meglepett, de aztán megint nem keresett. Én is csak pár nappal később írtam rá. Szokás szerint kedves és jófej volt, de nagyjából ennyi. Persze, én sem akarok ráakaszkodni, de azért jó lenne tudni, hogy lehet-e bármilyen esélyem, annak ellenére, hogy többször is azt mondta, hogy ő teljesen jól érzi magát egyedül és keressek mást.

Nektek mi a véleményetek erről a helyzetről? Volt már valaki hasonló szituban?

2021. nov. 14. 19:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd otthagyja.
2021. nov. 14. 20:43
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

Adj időt magatoknak!

Jó! Nem vagytok már kisgyerekek, és az idő nem áll meg, de jó fej a lány, és téged is annak tart! Nyugodtan mondd neki, hogy soha nem volt még ilyen jó fej barátod mint Ő!

Egyszerűen idő kell nektek!

Ne nyomulj! Csináljatok sok-sok közös programot! A randira mindig kivert farokkal menj, hogy ne légy tolakodó!

2021. nov. 14. 21:26
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Jó eséllyel mentális problémái vannak, személyiségzavar, stb. ismerek ilyen nőt.
2021. nov. 17. 08:16
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

Nézd, nem fair, amit a csaj csinál. Nekem ennyi elég lenne, hogy ne foglalkozzak vele.

Ha mégis folytatni akarod, akkor talán 10 az 1-hez az esélye, hogy összejöttök valaha, ha jól csinálod. Bár nekem úgy tűnik, hogy ez barát zóna, csak élvezi a figyelmet és közben várja Brad Pittet.

Én mostantól elfelejteném és nem írnék rá. Ha nem keres pár héten belül, egyértelmű a helyzet. Ha magától rád ír, az sem feltétlenül jelent semmit. Ez esetben hidegen fogadnám a megkeresését, nem tanúsítanék érdeklődést, majd utána újra kedves lennék vele. Ez a hideg-meleg állítólag csodákra képes.

Csak egy tipp volt, de mivel közel 0 az esélyed, nincs mit veszítened, nyugodtan kipróbálhatod.

2021. nov. 17. 10:13
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
14 Abból kiváló kapcsolat lesz, ami már azelőtt is játszmázásból áll, hogy egyáltalán elkezdődött volna... 🤦‍♂️
2021. nov. 17. 10:16
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

13 mal értek egyet, mentálisan nem oké a nő. Ő csak úgy odatévedt a társkeresőre, közben esze ágában sincs társat keresni.

Tökeletesnek, ideálisnak mutatja magát, de eltünedezik, mégis reményt ad. Ha nem akarok semmit, akkor eszerimt cselekszem, nem randizok, meg nem viszek ajándékot, nem cukiskodok.

2021. nov. 17. 11:15
 17/22 anonim ***** válasza:
31%
Majd az alfa alá befekszik gond nélkül. :)
2021. nov. 17. 17:42
 18/22 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem tűnik el, nem ghostingol. Ha írok neki, normálisan válaszol, kommunikál, érdeklődik. Még lelkiszemetesnek sem próbált (egyelőre?) használni. Ezért is fura és nem értem
2021. nov. 17. 22:42
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
Ha gyereket akar a nő, azt nem 9 évvel idősebb fószertől akarja. Mire összelombikoznátok, addigra 50 éves rotty leszel, ő akkor még mindig csak 41. Ha családot akar, te csak talonban vagy nála.
2021. nov. 18. 06:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
18. Hát akkor reménykedj, úgyis ez a célja. Legalább egyikőtök boldog.
2021. nov. 18. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!