Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy a nők egyik fele nagyon megválogatja, kinek szüljön, míg a másik akár szülés után egyedül neveli a gyereket, mert szakítás történik?
Nem akartam túl hosszan írni a kérdést, de az elsőhöz még annyit, hogy annyira megválogatják, kinek szüljenek, hogy végül nem találnak tökéletest, aki már tényleg a csúcson túli csúcsférfi, de olyan nem létezik, ezért inkább nem vállalnak gyereket.
Illetve miért csak ez a két szélsőség van. Vannak a normális családot fenntartók is, de egyre kevesebben.
Igen, az is probléma, hogy ma már túl sokan vannak akik soha nem fognak gyereket vállalni, de az is legalább akkora probléma, hogy rengetegen gondolkodás nélkül odaszülnek egy gyereket, 3 perc múlva vége a kapcsolatban, a gyerek meg ott marad az anyával akinek persze saját lakása sincs, összeköltözik valami faszival és akkor az a faszi neveli a gyereket a gyerek apja helyett. Persze csak addig, amíg annak a kapcsolatnak nincs vége, mert akkor jön az újabb nevelőapa. Ez abszolút beteges állapot.
Sajnos kisebbségben, és egyre kevesebben vannak azok, akik boldog házasságban élnek és együtt nevelik fel a gyerekeiket, ez pedig hatalmas probléma.
Az elvárásaim:
- Legyen humora!!!
- Legyen csaladcentrikus
- Legyen megbizható
- Alljon ki mellettem!!! Akár az anyja előtt is! Én legyek az első!
- Netto 5-600as kereset
- Legyen autoja
- Legyen lakása.
Ha nem találtam volna ilyet, inkább egyedül maradtam volna! Ha ezekkel a parameterekkel, ez a "csúcs férfi" definicioja, vállalom! De normális nő, nem szül olyannak, aki nem felel meg az igényeinek
Vannak a normális családot fenntartók is, de egyre kevesebben.
Ezt fejtsd már ki, mkz jelent, hogy "normális csaladot fentartok" ?
Na, pont az olyanokról beszéltem, mint a 17-es, mikor az első választ írtam.
Ő nem tud vagy nem akar semmit letenni a valagán kívül arra a bizonyos asztalra, építsenek szépen neki fészket, mert a saját gyerekének megteremteni a maga részét alkalmatlan.
*"A sztoriból azt fejelted ki, hogy azért a környezet simán szólt, hogy az illető férfi nem lesz jó apa.."
A mi családunk teljesen odavolt a pasiért, hogy megfogta vele a Jóisten lábát! Ezért is mert a nő vele komolyabban kezdeni. Bár a válást úgy nem sínylete meg, mivel van saját vállalkozása, ami jövedelmezőbb is volt, mint a férje munkája.
Az én férjem ellen meg mindenki ágált, szóba sem áll velem a családom, és én már rekordot is döntöttem a működőképes párkapcsolat hosszát illetően a csaladban. Mi jellemzően 5-6 évig bírjuk aztán válás. Én meg 16 éve vagyok együtt a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!