Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi állhat annak a jelenségnek a hátterében, hogy
odaadó, figyelmes, empatikus, lelkileg stabil emberként
nem találok társat, nem figyelmes, lelkileg, vagy
magatartásban instabil férfiak pedig cserélgetni tudják
az értékesnél értékesebb lányokat?
Figyelt kérdés
Stabil önértékeléssel, stabil lelki világgal, anyagi és lelki biztonságot, törődést, egyenlőséget, hovatartozást tudok adni, mégsem találok párt, ellenben azokkal, akik az imént felsoroltak egyikét sem tudják nyújtani, ennek ellenére ők képesek találni olyan lányokat, akik pont az ellenkezőjét érdemelnék? Távol álljon tőlem az önsajnáltatás, a puszta jelenség okára vagyok kíváncsi fiúk és lányok szempontjából.
Ha ezzel a szöveggel próbálsz csajozni, akkor értem az eredménytelenséget. A nő nem annyira kíváncsi ám a lelki stabilságra vagy az odaadóságra. A lelki stabilság lehet tutyimutyiság. Az odaadóság meg szubság. A nő kb két ezred másodperc alatt leveszi mindkét dolgot és akkor annyi a pozitív tulajdonságoknak.
A nő néha szereti, ha meg van szorongatva, nem csak testileg, de észben és lélekben is. Többnyire szereti, ha felnézhet rád. Ha látja, hogy határozott vagy, de előre engeded az ajtónál, ha gyengéd vagy, de határozott és oda tudsz lépni, ha kell. Ezek a dolgok szimpatikusak, de nem könnyű őket elsajátítani, ha a lelki stabilitásig jutsz.
2021. nov. 13. 19:25
12/22 anonim válasza:
A kettes válaszoló vagyok, valóban nő, aki már párszor esett pofára a saját hülyesége miatt... Köszönöm szépen, igyekszem tanulni, fejlődni!
2021. nov. 13. 19:28
13/22 anonim válasza:
Mik emellett a rossz tulajdonságaid?
2021. nov. 13. 19:54
14/22 anonim válasza:
A feminácik lepontozzák még a nőket is ha nem áll be a csordába
Botrányos
2021. nov. 13. 20:24
15/22 anonim válasza:
"...ennek ellenére ők képesek találni olyan lányokat, akik pont az ellenkezőjét érdemelnék?" Ilyen xar értékítélettel azok a lányok pont azt kapják, amit "érdemelnek".
2021. nov. 13. 20:47
16/22 anonim válasza:
14. Nekik az álomférfi gulyás marcika! Névtelen fórumon krva kemények meg észosztók. Ja, még az sem, csak nyomkodják a lepontozást. Ebből is látszik hogy itt van egy csordányi nőneműnek született élőlény, konkrétan a nők szégyenei. Remélem a normális férfiak nem innem merítik a nő képüket. Arra nem jön rá ez a sok beteg agyű, hogy pont ők rontják a legjobban a képet a nőkről, bár azt gyanítom hogy ez is a céljuk. Ha már nekik rossz, legyen minden nőnek az. Suttyók!
2021. nov. 13. 22:21
17/22 anonim válasza:
16#
Ja, de bezzeg ha valaki jól beszólogat valamelyik szerencsétlennek, akkor azt meg jól felpontozzák
Ez a gyakoris színvonal undorító
2021. nov. 13. 22:39
18/22 anonim válasza:
Engem már jó pár éve nem izgat ez. Ők hajtanak a %-ra, egymást húzzák felfelé. Sikertelen, rosszindulatú élőlények. Fura hogy a nőkre még egy megközelítően kérdéses kommentet sem lehet írni, mert lepontozzák. A férfiakról lehet általánosítanki az okés. Ez itt már egy óvoda, persze mindent megmagyaráznak. Ja meg inceleznek. Aztán a valóság meg szembe jönne velük, porig égnének.
2021. nov. 13. 22:44
19/22 anonim válasza:
#7: Mindenhol. Miért olyan nehéz őket meglátni? Tudod, ők azok, akik apróságokban segítenek, akik nincsenek ott minden buliban, akik képesek komolyabb témákról is beszélgetni, de nem feltétlenül néznek ki úgy, mint valami favágós reklámból kiugrott modell.
2021. nov. 13. 22:48
20/22 anonim válasza:
Én erősen spirituális vagyok. 11 éves korom óta foglalkozom.tudatosan önfejlesztéssel.
Nehéz olyat találni, aki hasonlóan szerteágazódóan egészséges, fejlett, mély.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!