Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Hagytatok már el azért pasit, mert nem volt elég trendi? Kevesebb lájk jött a közös képeitekre, egyszerű ruhában járt, nem volt nagyszájú,stb.
Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 10:36
21/26 anonim válasza:
20, próbáltam a szűket, ezért is mondom, hogy nem jó. Sokat szenved a lány és nem jó látni.
22/26 anonim válasza:
21, dehogynem jó látni!
(+Sok lány szeret szub lenni ;)
23/26 anonim válasza:
Azért szerint eléggé képzavar van a kérdésben. A nagyszájúság, nem egyszerű ruhák hordása nem jelenti azt, hogy az illető trendi. Nekem pl. nem tetszik, ha a férfi nyámnyila vagy semmilyen, de nem azért, mert az épp nem trendi, hanem mert irritáló és nem passzolna hozzám. Az ilyen instamániás, pózolós, márkab...i pasikat viszont mindig rühelltem, és sose volt szempont, hogy mennyire trendi.
24/26 anonim válasza:
Olyan, mintha az utolsó mindenkit utálna. Nem mondom, biztos van embergyűlölő is. Mindenkit valamiért utál.
25/26 anonim válasza:
Engem bolondnak tartott egy fickó mert leszedtem az összes képemet a facebookról.
Nem is kerestük egymast azóta, szóval én inkább mondanám az ellenkezőjét.
26/26 anonim válasza:
25, bárcsak sokkal több ilyen “bolond” lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!