Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki a szexen kivül mást is hajlandó csinálni velem?
"Csak ilyenek állnak sorba."
Megvalaszoltad.
Tehat te is az a tipikus no vagy, aki a kisujjat sem akarja megmozditani egy normalis kapcsolatert, nem akar keresni, ismerkedni, egy minimum energiat sem fektet bele.
Minek, hiszen sorban allnak. Te neked meg max sodrodni kell es kivalasztani a legjobb versenyzot.
Te nem teszel semmit, elvarod, hogy sorban alljanak, akikbol valasztasz. Aztan eloadod az artatlant es a sajnalatra meltot, hiszen haaaat csak ilyenek allnak sorban a kegyeimert, en szerencsetlen ember, de eeeeeen semmit nem teszek bele.
Ne lepodj meg. Azt kapod vissza az elettol, amit belefektetsz.
Bocs, de az ilyen netes appok ezzel jarnak, szerintem ne ott keress.
Kepzeld, en is szeretnek ertelmesen beszelgetni, egyutt idot eltolteni es azt erezni, hogy nem akarok hazamenni 10 perc utan, pedig pasi vagyok. Igaz, nalam nincs sor, hanem en allok sorba (es megunom)🤷
De a legtobb no is az ilyen appokon....nem kezdek bele. Hiaba irom ki, hogy nem erdekel az alkalmi, sem a netes haverkodas es nem kovetem be instan, barmirol lehet velem beszelni ertelmesen, ugyanugy semmi eredmenye, ertelme vagy ghosting lesz belole (hiszen sorban allnak nala, minek toltson el 1 emberre idot)
Tehat, probalj meg ne az ilyen appokon tapasztaltakbol kiindulni. Vagy mesz es lesz normalis is (de ehhez te is kellesz(, vagy dobd a netes appokat. Ha neten van "sor" akkor mashol is lesz. Azert offline is tuti, hogy van, aki kezdemenyez nalad.
38
Szerintem ezt igy is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!