Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki a szexen kivül mást is hajlandó csinálni velem?
Milyen hülye kérdés ez? Meglepnélek virággal a munkahelyeden, utána néha elmennék közösen enni, néha vinnék sütit, amikor szomorú vagy lelket öntök beléd, amikor vidám akkor együtt örülök, átölellek alváskor, betakarlak,ha elszunnyadsz, rendszeresen maszíroználak, közösen bekuckóznánk a hideg téli estéken és tteáznánk.meg filmeznénk, néha elmennénk nyaralni, én minden évben uj országot látogatok meg 20éves korom óta, évi 1 nagyobb utazás várna, aztán korona után meg szeretném latogatni Európa 4 sarkát.
Közösen járhatnánk vásárolni, és néha elég spontan módon elhívnálak csillaglesre, esetleg augusztusban Perseidákat nézni kettesben a sötétben egy takarón fekve, közben beszélgethetnénk a vágyainkrol és a terveinkről.
Alkalom adtán méllyebben is beszélgethetünk. Közösen jókat főzhetnénk, nem vagyok szakács,de piszok jó vagyok a konyhában.
A házimunkát is megosztva csinálnánk, vicces vagyok amikor a felmosóval éneklek🙂
Szóval a szexkapcsolatnál jóval többet szeretnék,de sajnos nehéz ilyen nőt találni aki vevő rá...
Persze, amint látod, rengeteg ilyen férfi van. Csak egy részük kattant és ez idővel derül ki, szóval időt kell szánnod arra, ha ilyet akarsz találni.
Nekem is ideális lenne egy ilyesmi kapcsolat, mert most nem akarok érzelmileg kötődni igazán senkihez és játszmázni sem szeretek. A programokat viszont igen. Ha meg még az illetővel az ágyban is passzolunk, akkor minden tökéletes. Gondolom, már írt elég jelentkező és nem én leszek a befutó, de ha gondolod, mesélhetsz egy kicsit magadról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!