Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a külsőd miatt utasított el egy férfi és ezt meg is mondta ?
Pedig meg kell nekik mondani, ha nem tetszik a külseje, mert így tud változtatni. Ha nem mondom meg nekik, akkor csak agyalnak, hogy mi volt a baj, és nem azon változtatnak , amin kéne.
Meg ha pl valaki kövér, akkor előbb utóbb legalább lefogy, mert ez az "elfogadom magam, ha nem tetszik, lehet menni máshova" nem fogja sokáig tartani a lelket bennük, mivel dönteniük kell,hogy vagy kövéren egyedül, vagy normális külsővel párkapcsolatban.
14, Ha a kövérség a gond, akkor talán még igazad is lehetne, de nem hiszem el hogy ne látná ő ezt magán is, és az én visszacsatolásomra szorulna. Ellenben vannak veleszületett testi adottságai is egy embernek, amin szinte sehogy vagy csak nagyon sok pénz és kés árán tud változtatni. Ezeket jobb ha el tudja fogadni és én ebben nem akarom megnehezíteni a dolgát. Inkább legyek én egy bunkó paraszt az ő szemében, mert az én egóm el tudja viselni ezt a terhet könnyedén. Míg ha őszintén kiadom magamból hogy egészen pontosan mi nem tetszik rajta az olyan lesz mint egy kivégzés. Ott a kezemben a fegyver, a kés, ami rohadt éles és mélyre vág pontosan azért mert ő is tudja hogy igazam van, én pedig az "őszinteség" zászlaja alatt lekaszabolok vele egy embert tulajdonképpen a semmiért, hiszen semmit sem akarok tőle igazán. Ez kegyetlenség.
Ebben az esetben előrébb való a kegyelem, mint az őszinteség a szememben.
14: ez eddig oke, de mi van ha valami olyan dolog nem tetszik rajta, amin mem tud/nem lehet valzoztatni? mondjuk elonytelen arca van csunya nagy orral, akkor rohanjon megmutettni vagy mi? vagy mondjuk van rajta 4-5 kilo plusz, neked meg az anorexias kislanytestu 40 kilosok jonnek be? akkor fogyjon le a te kedvedert az egybkent atlagos alakjabol? lehet, hogy valakinek nincs semmi ‘baj’ a kulsejevel, amin valtoztatni kene, egyszeruen csak neked mem az eseted.
a koros tulsuly meg az igenytelenseg (zsiros haj, rohado fogak stb) az mar kulon kategoria.
14-es vagyok.
Nem azt várom el,hogy megváltozzon, hanem, ha megkérdezi, hogy miért nem akarok vele ismerkedni, akkor elmondom. Mert lehet,hogy nagyon csálék a fogai, de ő azt fogja hinni, hogy pl a füle miatt nem. Vagy pl tetszenek a husis nők, de ő nem a fogára fog gondolni, hanem elkezd fogyózni, feleslegesen.
Amúgy meg nehogy ne lehessen már kimondani nyílt dolgokat. Ha tudja ő is magáról hogy csálé a foga, meg én is, akkor ezen mit kell titkolni?
Nyilván nem úgy közlöm,hogy "de kva okádék a fogsorod..."..
Volt ilyen, azt mondta az illető, élőben túl alacsony vagyok, magasabbnak gondolt...
Egy másik úgy érezte, nincs köztünk szikra, neki nem a külsőmmel volt baja.
A többinek, akit nem érdekeltem, szintén nem a külsőmmel akadt gondja, hanem a kötöttségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!