Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha egy 35 èves szingli ferfinak 13 eves autoja van (nincs szetrohadva, sem osszetorve), es 18 millios videki panellakasban lakik (Nyiregyháza), aminek a fele mèg hitel?
Figyelt kérdés
Csak mert minden munkatarsamnal latom a nagy házat, az uj suzuki vitarat a nőnek is, stb...2021. nov. 11. 08:26
11/17 A kérdező kommentje:
Volt eddig 4 baratnom, igaz 3 eve az utolso. Akkor mèg nem volt lakasom. Nem tudom, h hitelbol vettèk e ezeket.
2021. nov. 11. 10:00
12/17 anonim válasza:
nekem semmim nincs tehát hozzám képest gazdag vagy.. :D
13/17 anonim válasza:
Nem gáz, miért is lenne az? Ráadásul Nyíregyházáról beszélünk ahol köztudottan nem annyi a munkalehetőség és a bér mint Budapesten vagy a Dunántúlon.
14/17 anonim válasza:
Ha megelégszel egy duci kis hölggyel de te viszont sportos vagy abban az esetben elég lehet a régi autód és a hiteles lakásod.
15/17 anonim válasza:
Miért volna ez gáz? Nekem saját lakásom van Pesten (panel), 2 gyerekem, de 13 éves az én autóm is.
16/17 A kérdező kommentje:
Ha megelégszel egy duci kis hölggyel de te viszont sportos vagy abban az esetben elég lehet
Hm, ha sportos vagyok és anyagiakban átlagos, akkor csak duci nők jöhetnek számításba?
2021. nov. 11. 23:42
17/17 A kérdező kommentje:
ahol köztudottan nem annyi a munkalehetőség és a bér mint Budapesten vagy a Dunántúlon.
Sajnos ez igaz.
2021. nov. 11. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!