Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlag Zolik nem jöhetnek össze átlag mariskákal?
Figyelt kérdés
Egy kérdésnél emlitette valaki az átlag zolit.2021. nov. 11. 08:13
1/11 anonim válasza:
Hát egy átlagzoli mindenképpen összejöhet egy átlagmariskával. Ezek az átlagzolik és átlagmariskák viszont simán összejöhetnek átlag alatti, de átlag feletti zolikkal és mariskákkal is. Szerintem.
2/11 anonim válasza:
De. Egy haverom pl. kövér és nem is túl jóképű, de van rendes végzettsége, dolgozik, ezen kívül normális beszédes srác. Van is barátnője, aki véletlenül még egy vékony helyes csaj is. 25 év körüliek vagyunk.
3/11 anonim válasza:
A dagi haverod is átlagos meg a csini vékony barátnője is? Érdekes
4/11 anonim válasza:
3. Átlag Marit az arcára értem. Vékony és átlagos-helyes csaj. Nem egy sminkeletlen modell arca van (mert sokan ezt értik az átlagos alatt), hanem olyan átlagos, de bőven nem is csúnya. Nekem vagy a haveromnak is bejön az ilyen, bájos, aranyos, stb. De aki gyönyörű szimmetrikus, tökéletes arcokra utazik, annak nem jönne be. Ez mellett a csaj nem is az a plázapitsa, instapitsa típus, hanem csendes, visszafogott, stb.
5/11 anonim válasza:
3. Ja és képzeld nem mindenki csak a külsőt nézi. Az átlag alatt az egész embert kell érteni. Belső, külső, pénz. Ebből jön ki az egész. Lehet egy férfi dagi (ami nem vonzó), de ha pl. normális, eljár dolgozni, beszédes, tökös, lehet vele tervezni, stb. akkor be fog jönni jobb külsejű csajoknak is, mint amilyen külsejű ő maga.
6/11 anonim válasza:
Miért ne jöhetne? Az én párom is átlagos ráadásul még Zoli is, én nem tudom mi vagyok de átlag alatti biztosan nem.
7/11 anonim válasza:
miert ne? eleg sok ilyen part latok. mi a problemad?
8/11 anonim válasza:
semmi sem mindig fekete vagy fehér, szinte mindenkinek van olyan ismerőse aki nem egy jó de nem is egy rossz képű gyerek viszont a dumájával a lazaságával sok nőt megcsinált már ..
9/11 FoxtrotLidérc válasza:
Én nem konvencionális kinézetemmel/világlátásommal rohadtul nem abban mérem a leendőbelim értékét, hogy adott lány "átlag-Mariska-e". Jól érzem-e magam vele, vagy nem? Ez a nagy kérdés. Ez alapján döntök. :)))
10/11 anonim válasza:
Ha átlag Zoli túlsúlyos akkor senkinél nincs esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!