Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy művészlelkű nő, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy művészlelkű nő, tényleg sokkal érzékenyebb, érzelmesebb és romantikusabb mint az átlag?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal. Nem tudom őt egyik lányhoz sem hasonlítani akikkel valaha volt dolgom, mert tényleg egy kis különc. (jó értelemben)

Fest, zenél és verseket is ír. Aki ilyen beállítottságú, annak mivel lehet a kedvében járni? Nagyon szeretném ha megmaradna mellettem.

2021. okt. 20. 08:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Igen. A művészek mindigis különcnek számítottak és érzékenyebbek az átlagnál.
2021. okt. 20. 08:47
 2/17 anonim ***** válasza:
42%
Na, itt a tegnapi matektanárnénis kérdés párja. 🤦‍♂️
2021. okt. 20. 08:56
 3/17 anonim ***** válasza:
89%

4, biztosíthatlak, hogy tévedsz.

Rengeteg művészlelkű ismerősöm van (magamat is annak vallom), mind jobboldali nézeteket vallunk.

2021. okt. 20. 08:57
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

Nővérem festőművész, hobbi szinten zongorázik is. Hááááááááááát, nem irigylem a vőlegényét, nála kevés affektálósabb, öntudatosabb nőszemélyt ismerek. Nagyon spirituális, de nem érzelmes. A kettő két külön dolog. EQ-ban nagyon sokat lenne mit faragni még rajta.

Én földhöz ragadottabb vagyok. Szakmailag meg gondolkodásra is. Viszont könnyebben kezelhető és testvériesebb. A szüleink szerint legalábbis velem kevesebbet kellett harcolni és önzetlenebb voltam a többi gyerekkel. :D

De azért a magas EQ nem jelenti azt, hogy bárkibe kapaszkodom. Azért az egy kicsit máshogy működik...

2021. okt. 20. 09:11
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

Pont ahogy utolsó írja előttem. Két méterrel a felszín felett járnak,

túl érzékenyek, de valahol belül mégis kemények, nem tudnak megnyílni senkinek, és nem is akarnak. Az anyagiak terén még borzalmasabbak,

nem tudják megfogni a pénzt.Nem is kapnak rendszeresen, mert

az ilyen beállítottságú emberek nem tudnak elmenni fix munkahelyre,

az hogy ők 8-ra menjenek minden nap valahová,na az kizárt.

Szabadúszók, és csak azok a dolgok számítanak nekik,amiket

ők értékesnek gondolnak. Én nem ajánlom senkinek, nagyon nehéz

velük élni, főleg hosszú távra tervezni lehetetlen.

Nem véletlenül sok művész gyerek nélküli, ami nem is baj,

mert nem nekik való.

2021. okt. 20. 09:39
 6/17 anonim ***** válasza:
36%
Van női ismerősöm aki fest. Hááát, nem találkoztam még másik olyan emberrel aki ennyire számító, aki ennyire megtervezte az életét. Mindenkit kritizál, szemtől-szembe kedves, aranyos, egyébként meg teljesen más ember mint aminek mutatja magát. Saját családtagja mondta.
2021. okt. 20. 09:45
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem ez határozza meg. Művészet egy önkifejezési mód, míg te futni mész, ő fest. Ettől nem kell máshogy hozzá állni.
2021. okt. 20. 09:48
 8/17 anonim ***** válasza:
14%

Na úgy látom akinek volt már tapasztalata velük,azok

ugyanúgy látják, mégis valami hülye lepontozza a válaszokat.

le lehet pontozni,de rohadtul ez az igazság.

2021. okt. 20. 10:01
 9/17 anonim ***** válasza:
20%
A pontok csak a művész lelket zavarja :)
2021. okt. 20. 10:03
 10/17 anonim ***** válasza:
12%
Igaz. :-)
2021. okt. 20. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!