Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy művészlelkű nő, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy művészlelkű nő, tényleg sokkal érzékenyebb, érzelmesebb és romantikusabb mint az átlag?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal. Nem tudom őt egyik lányhoz sem hasonlítani akikkel valaha volt dolgom, mert tényleg egy kis különc. (jó értelemben)

Fest, zenél és verseket is ír. Aki ilyen beállítottságú, annak mivel lehet a kedvében járni? Nagyon szeretném ha megmaradna mellettem.

2021. okt. 20. 08:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Nincs összefüggésben azzal hogy kinek milyen természete van. Az én barátnőm is művész, de mindenkivel jól kijön és nem lehet róla rosszat mondani. Érzékenyebb az átlagosnál,talán ezt tudnám "rossz tulajdonságként" megemlíteni. De hiba nélküli ember meg nincs.
2021. okt. 20. 10:39
 12/17 anonim ***** válasza:
97%
lányoknál ez kevésbé probléma, férfiak esetében kevesebb nő tudja elviselni .
2021. okt. 20. 10:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Attól nem tartok hogy rossz természetű, mert a tesóm ismeri már régen és azt mondta hogy nagyon normális.
2021. okt. 20. 13:41
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Hát mint ismerős lehet hogy normális, de te kicsit közelebbi viszonyban leszel vele majd. :-) Amúgy van melója vagy tanul még?
2021. okt. 20. 15:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Dolgozik, van saját lakása is.
2021. okt. 20. 16:15
 16/17 anonim ***** válasza:
40%
Igen, velünk egyértelműen nem könnyű. A két véglet csatája. Nagyon mélyen és nagyon magasan. Egyébként én életemben először rátaláltam egy hasonló lelkivilágú személyre. Nem adnám a világ minden kincséért...
2021. okt. 20. 18:02
 17/17 anonim ***** válasza:
16%

Hát ha van fix munkahelye, akkor az biztató mindenesetre.

Akkor valamilyen kompromisszumot már tud kötni az életében.

2021. okt. 21. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!