Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak az átlagon felüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az átlagon felüli dolgok vonzóak a nők számára?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 13:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Mit jelent a kérdésed ?:)
2021. okt. 24. 13:11
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Pontosan mire gondolsz?
2021. okt. 24. 13:13
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Mert ha naponta 8-szor szalonnát eszel, akkor el fogsz hízni!
2021. okt. 24. 13:20
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Csak abban várom el az átlagon felüliséget, amiben én is az vagyok. Pontosabban az olvasottság, műveltség, intelligencia, esetleg diploma, jó fogsor, ápoltság, káros szenvedélyektől mentesség már átlagon felülinek számít. De ha én is ilyen vagyok és ilyet keresek, akkor mi van? Azt még nem is írtam le, hogy lakásom is van, mert ilyet már nem is mernék elvárás listára tenni. Amúgy átlagos külsejű nő vagyok, külsőben megfelel az átlagos is. De hidd el, az az átlagos külsejű pasi, aki ilyen belső értékekkel rendelkezik, akkor van kapcsolatban amikor akar. Nő már nem biztos, mert ugye ha nem vagy különösebben szép vagy karcsú.....
2021. okt. 24. 13:26
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Baromi sok átlagos férfinak van barátnője, felesége. Ha te a kutyának sem kellesz, kérdező, az azért van, mert még az átlagot sem hozod, hiába hiszed azt. Nőokolás helyett összeszedhetnéd magad.
2021. okt. 24. 13:40
 6/16 anonim ***** válasza:
28%

4! Nekem ez mind megvan mégsincs párkapcsolatom három éve. Pedig olvasott diplomás sajátlakásos (oké csak egy garzon és vidéki városban de akkor is saját hitel nélkül) pasas vagyok.

Tudod mi hiányzik? A jó külsö! Mármint a jóképüség.

2021. okt. 24. 13:46
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
Nos, nekem az egész ismeretségi köröm átlagos párokból áll. Műveltek, diplomások, értelmesek, kedves, jó fej emberek. Egyik sem kimondottan helyes vagy szép.
2021. okt. 24. 13:59
 8/16 anonim ***** válasza:
32%

Az átlagos dolgok minosulnek átlagon felulinek, mert a pasik 80%-a átlagon aluli.

Tehát az átlag nem üti meg az átlagos elvárásokat sem.

Ilyenek pl tetszen, egeszsegtudatosan éljen lehessen rá komoly kapcs t alapozni, legyen önallo, legyen hű.

Ez a pasik sacc 10%-a csak.

2021. okt. 24. 13:59
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

A masik 80-90% mondja azt hogy atlagon felul kéne nőknek teljesiteni.

Mikozben ezek az elvarasok csak alap..

2021. okt. 24. 14:00
 10/16 anonim ***** válasza:
13%
Atlag feletti magassag, atlag feletti péló (min 20 centi), atlag feletti auto, atlag feletti test, atlag feletti kereset (mondjuk ketszerese), atlag feletti kecó, atlagon feluli bunkó viselkedes. Tessek ezek az elvarasai egy a valosagban boven atlag alatti csitrinek ;)
2021. okt. 24. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!