Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az átlagon felüli dolgok vonzóak a nők számára?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 13:06
12/16 anonim válasza:
Ja es boven nem vagyok incel. Ezek a tapasztalataim alapjan lettek leirva. 10es voltam. De lehet csak en fogom ki az ilyen noket.
Egy atlagon feluli egzisztenciaval rendelkezo, atlagos faszmeretu, atlag alatti magassagu, helyes arcu, nem lottyedt testu de nem is kipattintott 20as evei vege fele jaro ferfi vagyok.
13/16 anonim válasza:
#6 inkább a kifogáskeresés az a te nagy bajod.
14/16 anonim válasza:
13! Van a tény meg van a kifogás.
15/16 anonim válasza:
Igaz, ha nem tetszel a másik félnek cseszheted. De ez szubjektív. Lehet valakinek tetszik a külsőd, valakinek nem. Ez rád is igaz, nem tetszik neked se az összes nő. Nekem pl az instagram "modell" kinézetű agyonra sminkelt nők nem jönnek be. Az "átlagos" lányokat szeretem.
16/16 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy az ország életszínvonala átlagon aluli. Namost ha valaki egy csinos huszonéves lány, akkor miért érné be a csóró magyar paraszttal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!