Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » NŐI szemmel, linkelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NŐI szemmel, linkelnétek példákat ezekre?

Figyelt kérdés

- Olyan nő, akinek már örülni kell, mai, átlag pasiként.

- Olyan nő, hogy ehhez már kell pénz és pénisz.

- Na ilyen nőd sosem lesz!

- Nőként elismer...ez a nő sokkal jobb nálam. :(

2021. nov. 9. 16:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10.-re.

"De persze, arról is a nők tehetnek, ha valaki nem képes kiírni egy épkézláb kérdést."

Bocs, de szerinted egy férfit mi érdekel, a külsőn kívül?

2021. nov. 11. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a férjemet pl sok minden, IQ, EQ, kedvesség, humor, politikai beállítottság, hobbik, ízlés, jövőkép. Nyilván vannak olyan emberek is, akiket meg csak a külső, de azért a többség nem ilyen.

Ha valakit csak a külső érdekel, menjem fel Tinderre, és húzzon jobbra minden neki tetsző csajt a leírás elolvasása nélkül. Na, pont olyan nőknél lesz esélye, mint akik jobbra húzzák. Akik meg nem, olyanja nem lesz soha. Azért ha az ember belenéz a tükörbe, akkor látja, hogy hogy néz ki, és be tud lőni kb egy szintet.

2021. nov. 11. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:

10-es, fárasztó. Pont erre céloztam. Nyilván ugyanúgy nyilvánvaló volt számodra, hogy a kérdező a nők külsejére kérdez rá, mint mindenki más számára. De te nem valaszolsz, hanem jópofizol, beszólogatsz, vicceskedsz, játszod az értetlent, kritizálsz, hisztizel.

Tehát pontosan áll, amit először mondtam, egy nő sem válaszolt korrektül a kérdésre.

2021. nov. 11. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!