Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐI szemmel, linkelnétek példákat ezekre?
- Olyan nő, akinek már örülni kell, mai, átlag pasiként.
- Olyan nő, hogy ehhez már kell pénz és pénisz.
- Na ilyen nőd sosem lesz!
- Nőként elismer...ez a nő sokkal jobb nálam. :(
1. [link]
2. [link] (Tudod, ez csak a romáknál dívik)
3. [link] (és nem csak a külseje miatt)
4. Na ezek a nők tényleg sokkal jobbak nálam:
De hogy ne csak idősebbeket linkeljek, parancsolj:
Sajnálom, de egy nálam a saját szememben szebb nőt nem tartok automatikusan jobbnak magamnál. Ahhoz kicsit több év munka és teljesítmény kell, hogy valakit elismerjek. És több személyiség és egyedi gondolat, hogy azt mondjam, oké, rá érdemesebb figyelni, őt érdemesebb hallgatni.
7
Nyilvánvaló, hogy másak az elképzeléseitek arról, hogy kk hova tartozik, ezért sincs sikeretek
Szerintem én tök korrektül válaszoltam. Nem írta a kérdező, hogy milyen kritériumok alapján. Ha azt írta volna, hogy KINÉZET szempontjából, akkor lehet olyan válaszok érkeztek volna. Arról hadd ne a nők tehessenek már, ha valaki nem tud fogalmazni. Mert azt ugye tudjuk, hogy a nőknek nem csak külső tulajdnoságai vannak, tehát ha ezt nem kifejezetten írja oda, akkor mindenki olyan skálán méri pl a "jobb nálam" állítást, amilyenen akarja.
De persze, arról is a nők tehetnek, ha valaki nem képes kiírni egy épkézláb kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!