Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » NŐI szemmel, linkelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NŐI szemmel, linkelnétek példákat ezekre?

Figyelt kérdés

- Olyan nő, akinek már örülni kell, mai, átlag pasiként.

- Olyan nő, hogy ehhez már kell pénz és pénisz.

- Na ilyen nőd sosem lesz!

- Nőként elismer...ez a nő sokkal jobb nálam. :(

2021. nov. 9. 16:03
1 2
 1/13 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Csomó nálam jobb nő van, a többit nem minősítem, mert nem vagyok degenerált, hogy így beszéljek.
2021. nov. 9. 16:58
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Az elsőre meg a harmadikra még csak-csak linkelnék, de a második mit jelent? Szellemileg visszamaradtál a fejlődésben, hogy komolyan azt hiszed, bárkit érdekel a fąszod vagy a pénzed, ha egyébként egy nagy nulla vagy, akivel egyszerűen kellemetlen időt tölteni? Gondolom azt hiszed, hogy azok a jobb kategóriás nők, akikhez ez kell, de elárulok valamit, pénzzel prostituáltakat fogsz, a farkad meg elő sem kerül addig, amíg valaki eldönti, hogy akar-e egyáltalán tőled valamit.
2021. nov. 9. 17:12
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

1. [link]

2. [link] (Tudod, ez csak a romáknál dívik)

3. [link] (és nem csak a külseje miatt)

4. Na ezek a nők tényleg sokkal jobbak nálam:

[link]

[link]

De hogy ne csak idősebbeket linkeljek, parancsolj:

[link]

Sajnálom, de egy nálam a saját szememben szebb nőt nem tartok automatikusan jobbnak magamnál. Ahhoz kicsit több év munka és teljesítmény kell, hogy valakit elismerjek. És több személyiség és egyedi gondolat, hogy azt mondjam, oké, rá érdemesebb figyelni, őt érdemesebb hallgatni.

2021. nov. 9. 17:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Tyűű az 1. bitang jól néz ki 3#
2021. nov. 10. 07:32
 5/13 anonim ***** válasza:
3-as: ez nagyon jó válasz volt, az ilyen hülye kérdésekre így kell kulturáltan visszavágni :D
2021. nov. 10. 09:58
 6/13 anonim ***** válasza:
2021. nov. 10. 23:22
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
Nyilvánvaló, hogy egy nő sem volt képes korrektül válaszolni a kérdésre...
2021. nov. 11. 00:15
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

7

Nyilvánvaló, hogy másak az elképzeléseitek arról, hogy kk hova tartozik, ezért sincs sikeretek

2021. nov. 11. 00:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Kicsit nehezen követlek, kiknek nincs sikerük, 8-as?
2021. nov. 11. 00:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem én tök korrektül válaszoltam. Nem írta a kérdező, hogy milyen kritériumok alapján. Ha azt írta volna, hogy KINÉZET szempontjából, akkor lehet olyan válaszok érkeztek volna. Arról hadd ne a nők tehessenek már, ha valaki nem tud fogalmazni. Mert azt ugye tudjuk, hogy a nőknek nem csak külső tulajdnoságai vannak, tehát ha ezt nem kifejezetten írja oda, akkor mindenki olyan skálán méri pl a "jobb nálam" állítást, amilyenen akarja.

De persze, arról is a nők tehetnek, ha valaki nem képes kiírni egy épkézláb kérdést.

2021. nov. 11. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!