Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történt a társkeresőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a társkeresőkkel pár év alatt? 5 év alatt mintha totálisan átalakultak volna. Persze a régebbi képeimmel vagyok fent 36 évesen, amikkel 31 évesen kb 20 kalandom volt. Badoon vagyok, kb 100/1 nőnek jövök be, amivel régen ,,arattam".

Figyelt kérdés

Mármint pár éve tele voltam kalandokkal, a csajok és pasikon ismerkedtem, elég jó stattal rendelkeztem (nem voltam egy ronda pasi), és szinte havonta más nővel voltam együtt. 3 randiból 1 mindig összejött hosszabb távra is. Most meg, ha 100 nőt belikeolok badoon, max 1 ha rám néz. Mintha nem is élő emberek volnának ott zömében. Mutatom a régi statisztikámat, csak hogy ne lehessen hazugsággal vádolni engem..

[link]

2021. nov. 9. 15:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez komplexebb dolog. Magamon is észrevettem, hogy most a Tinderen kb. a lányok/nők 5%-át húztam jobbra, míg 2 éve ennek a háromszorosát.

Nem hiszem, hogy ennyit csúnyult a kínálat pár év alatt, inkább az lehet a ludas, hogy az ingerküszöb ment feljebb. Szerintem ennek az okai:

1. Beépített filterek az okostelókba, alapértelmezetten. Addig fel sem tűnik a "csalás", amíg egy rendes, no filter kép nem készül az illetőről. Apróságnak tűnik, de ez már "emel egyet a szinten". Azt hinnétek, hogy ez nem baj, de tömegesen használva, már az Átlag Julikról/Józsiról is olyan képek készülnek, mint anno Szebb Mariról/Marciról. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy egy alapból vonzó egyén csalás nélkül nem fog kitűnni a tömegből (ld. a Kérdező példáját), egy átlag ember pedig ezek nélkül eláshatja magát.

2. Egyéb tuningok: hála az ingyenes, felhasználóbarát filtereknek/ képszerkesztőknek már egy Ájfónnal is olyan minőségű képeket lehet lőni, amik 20 éve még Playboy címlapot értek. Természetesen ehhez "alapanyag" is kell, de régebben még úri huncutságnak tűnt a rendszeres edzőtermi edzés, diéta, ma már lassan alapelvárás. U.ez a plasztikai műtétekről. De ott van a smink is: a mai csajoknak tök alap az olyan erős smink, ami 10 éve még csak szalagavatóra vagy gólyabálba volt felrakva.

Ruha? 10 éve elég volt, hogy "jól állt", most pedig fél évente változik a trend, ha nem követi az ember, akkor "öreges".

3. Insta és társai: a fentiek miatt a valóságtól messze elrugaszkodott képek szó szerint elárasztják az embereket. Pl. nekem nincs instám, mégis valahogy belefutok passzívan az onnan osztott képekbe... Jött egy új "test pozitív" hullám is, ami csak annyit csinált, hogy u.úgy maradt a xarrá filterezett-szerkesztett, sminkelt szürrealizmus, de már az olyan dagik is szexinek lettek kikiáltva, akik már trükkökkel sem tudnak karcsúnak tűnni. De az oszloplábak valamiért sose narancsbőrösek, a toka is eltűnik és valahogy a hasból is mell lesz...

Egy szó mint száz, pár éve még a valósággal is lehetett eredményt elérni, ma pedig csalni kell, mert mindenki csal...

2021. nov. 9. 20:28
 12/19 A kérdező kommentje:

Egy szó mint száz, pár éve még a valósággal is lehetett eredményt elérni, ma pedig csalni kell, mert mindenki csal...

Szerintem is valami ilyesmi lehet a dologban.

2021. nov. 9. 20:36
 13/19 anonim ***** válasza:
9: Silvester Stallone jobban nézett ki 40 évesen, mint 30 évesen, de ő a ritka kivételek egyike.
2021. nov. 9. 21:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Exem, 27 éves nő, na ő is azt mondta pár éve, hogy ez a Willis és Stallone még 55 évesen is top pasi, sőt neki és a 24 testvérének is (pedig vonzó, jó ízlésű nők voltak, ráadásul válogatósak) nagyon bejött pl a 45 éves Dwayne Johnson.
2021. nov. 9. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
#12: Te már bőven túl vagy a csaláson az 5 éves képeiddel.
2021. nov. 9. 23:01
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

Nem az 5 éves képpel van a baj, a világ marhanagyot változott.

Egyrészt furamód megfordult a nemek aránya, 2x annyi a pasi mint a nő.

Másrészt a média áldásos hatásaként beletuszkolták a nőkbe ezt a "többet érdemelsz", dolgot. amitől még a legrusnyább nő is azt gondolja magáról hogy ő egy minden küzdelmet, és pénzt megérő különleges hercegnő, és az elképzelt rangján alul senkivel sem áll még szóba se nagyon.

+ az ilyen témájú kamu csaliregekkel telepakolt oldalak nem szólnak manapság másról csak a pénzlehúzásról "fizess elő ha levelezni akarsz.."

2021. nov. 10. 11:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy a rusnya nők is válogathatnak ma már, annak köszönhető, hogy a férfiak ostoba ösztönlények, akiknek már minden mindegy, csak lyukhoz jussanak.
2021. nov. 10. 17:47
 18/19 anonim ***** válasza:

#17 Pasiként, sajnos azt kell mondjam hogy a 90%-uk tényleg ilyen lett.

félévi fizujukat odaadják csak hogy megszagolhassanak egy pinát. :/

Szánalmasak.

2021. nov. 10. 17:49
 19/19 A kérdező kommentje:

Az, hogy a rusnya nők is válogathatnak ma már, annak köszönhető, hogy a férfiak ostoba ösztönlények, akiknek már minden mindegy, csak lyukhoz jussanak.

Sosem voltam ilyen. Volt már benne részem nem egyszer. Csak valami megváltozott. Előzőnek igaza lehet.

2021. nov. 10. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!