Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen komolyabb társkeresőket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Én csak a Badoo-t, meg az elittársat ismerem.2021. nov. 8. 20:32
2/7 anonim válasza:
Én a gyak-ot is. Jobb, mint akármelyik. Legalábbis nekem. Nem zavar a kinézet, teljesen ingyenes, sok ráérő, kedves nő van itt.
3/7 anonim válasza:
Behalok ezen a nyali dumán kettes, igen gyenge csajozó módszer. Kérdező itt valami hihetetlen módon, az evolúció csodája megy végbe ezen az oldalon ugyanis nők hirtelen tudnak péniszt növeszteni. Egyszerűen zseniális módon a kérdés végére sokszor odaírják, hogy N, hogy hátha bepaliznak valakit. Valamelyik nőstény ekkor hoppon marad, mert a hímek érzik és megkérdőjelezik női mivoltukat. De valamelyik nőstény nem adja fel, feltesz még kérdést hátha. Végül, mire álcájuk lebukik, kiderül valójában milyen kevés a tényleges nő itt. Hihetetlen módon próbálják a hímeket elcsábítani, különféle úgynevezett billentyű technikákkal, szétszórják a hímek felé illataikat, akik ekkor párzási szándékuknak jelet adva varázslatos rituáléba kezdenek, hogy megmutassák a nősténynek, hogy ki az igazi alfa, a főbak. És ekkor a ténylegesen nőstény privát üzenet formájában leegyezteti a párzásra kijelölt időt, helyet a győztes alfa taggal. Míg a másik elkeseredettségében visszavonul és más kategóriában kifejti sérelmét.
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok, készült a GG megbízásából (Gyakori Geographic)
5/7 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, illetve ha a képeid/profilod alapján sejthető, hogy menő gyerek vagy, akkor gyakorlatilag mindenhol lesz esélyed. Egyébként meg tapasztalataim szerint a legtöbb társkereső a lehúzásra épül, és ha férfi vagy, akkor marhára meg kell dolgoznod azért, hogy a valós nőktől is egyáltalán minimális figyelmet is kapj. A csajokespasik.hu-t egyáltalán nem ajánlanám, rengeteg a kamus, a facebookos társkeresőt is próbáltam, ott is elég sok a gyanús női profil, de ha valósnak tűnő személyeket jelöltem meg, akkor sem értem el sikert. A Badoo-ról ne is beszéljünk, siralom völgye az egész. Inkább próbálj élőben ismerkedni, jobban jársz.
6/7 anonim válasza:
Badoo. Nekem bevált, több kapcsolatom is lett belőle, hosszabb és futó is. Én tudom ajánlani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!