Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol pasizzon/ismerkedjen 3 jócskán túlsúlyos nő?
Figyelt kérdés
Anyum, én és tesóm mind szinglik vagyunk. És mind eléggé túlsúlyosak. Én 120 kg körül, anyum 100 körül , tesóm 144.
32, 26, és 54 évesek vagyunk.
Társkeresőn sok volt az átverés.
2021. nov. 8. 16:13
11/29 anonim válasza:
#9 Szimplán EQ hiányos rosszindulatú. Nem kell velük foglalkozni sem válaszolni nekik.
12/29 anonim válasza:
Regisztráljatok Tinderre ott biztosan találtok olyan pasit, akinek nem akadály a testsúlyotok.
13/29 anonim válasza:
Van a sportos csávó , az megtudja van ilyen lehetőség végigmegy az egész családon 😆
14/29 anonim válasza:
# 13 és pár év múlva és kétszerannyi túlsúlyos nő lesz belőlük
15/29 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés kamu. Amúgy miért nem fogytok le? Ha pajzsmirigy alulműködésetek van, azt gyógyszerrel betudják állítani, tehát nincs kifogás. Nem kell 55 kilónak lenni, legalább 80 kilóra menjetek le. Mennyit esztek egy nap? Egy egész malacot plusz a McDonald’s-ban 5 BigMac menü + 10 chips vagy hogy vagytok ekkorák?
16/29 anonim válasza:
#15 Szerintem is ordas nagy troll a kérdező. Mennyire hihető, hogy egy túlsúlyos nő az anyjával és a testvérével összefogva felkeresi a gyakori népét, hogy tanácsot kérjen mindhármuk számára?
Mindegy, azért legalább volt fantáziája. :D
17/29 anonim válasza:
Épeszű nő nem akar az anyjával együtt ismerkedni kövér, vagy sem.
18/29 A kérdező kommentje:
Nem tudják, hogy kiírtam és nem velük együtt hanem magunkat írtam le, és hogy hol lenne lehetőség?!
2021. nov. 8. 18:32
19/29 anonim válasza:
Alapítsatok együttest:
Padödő
Ja olyan már van
És ketten vannak
Leszbikusok
Várjál , ez rossz ötlet 😆
20/29 anonim válasza:
Vannak itt kövér nőket imádó faszik, azok most nincsenek itt úgy látom. De a 100 kg muterod az még nem vészes ha van vagy 180 cm magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!