Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol pasizzon/ismerkedjen 3 jócskán túlsúlyos nő?
Figyelt kérdés
Anyum, én és tesóm mind szinglik vagyunk. És mind eléggé túlsúlyosak. Én 120 kg körül, anyum 100 körül , tesóm 144.
32, 26, és 54 évesek vagyunk.
Társkeresőn sok volt az átverés.
2021. nov. 8. 16:13
2/29 anonim válasza:
fogyjatok le. ez a tulsuly mar durvan egeszsegtelen.
3/29 A kérdező kommentje:
Légyszives a kérdésre válaszoljatok. Köszönöm.
2021. nov. 8. 16:18
4/29 anonim válasza:
A válaszokban ott van a megoldás. Ilyen túlsúllyal akárhová mentek, nem lesz átütő sikeretek.
5/29 anonim válasza:
Bárhol, hiszen mindenhol vannak perverz emberek akik imádják zsírt
6/29 anonim válasza:
nincs olyan hely, ahol jobb arányban szeretnék a kórosan túlsúlyos embereket
7/29 anonim válasza:
Egy bizonyos pont felett a súly akadály lesz
Magassághoz mérten értelem szerűen.
10-15-20-25kg még oké. Ha dupla annyi mint amennyi BMI szerint lenni kéne az életveszélyes.
Más problémák is vannak ezzel párkapcsolatban. Vannak pasik akik nem a kilókat mérik. Én is ilyen vagyok. Egy bizonyos pont felett nekem is sok.
Ismerkedni mindenhol lehet. Viszont vannak a neten ilyen duci nő rajngó csoportok. Ott gyakoribb hogy olyan pasik vannak akik ezt szeretik. FB -n is van ilyen csoport. Nekem is csak a haverom mondta :)
Viccel félretéve ne vegyétek félvállról a problémát.
8/29 anonim válasza:
En azt mondanam, hogy sehol ne ismerkedjetek. Nem kell mindenkinek parkapcsolatban lennie. Nektek mas az eletmodotok, mint amit toleral az emberek tobbsege. Ha pedig kifogtok valami fetises idiotat, abban sem lesz sok koszonet. Egyedul az eletmodvaltasban latok eselyt a szamotokra, de ahhoz meg kotel idegzet szukseges.
9/29 A kérdező kommentje:
8 Nem kell azért kötekedni, számos ilyen súlyú ember él és sokan házasok is kapcsolatban vannak.
2021. nov. 8. 16:36
10/29 anonim válasza:
Mas dolog kapcsolatban elhizni, esetleg terhesseg utan, mint eleve ilyen formaban ismerkedni. De gondolom erre te is rajottel mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!