Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erősen középkategóriás/átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erősen középkategóriás/átlagos pasas lennék?

Figyelt kérdés

Az elmúlt napokban ezt kaptam meg egy nőtől, majd később szó nélkül tiltott. Elég rosszul esett, kezdetben nem volt baja velem, de gondolom betalálta valami jócsávó a Tinderen. Priviben küldhetek képet…

26F

2021. nov. 8. 16:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jó lenne látni a kérdezőt és a lányt is akinek írt , úgy lenne teljes a sztori.
2021. nov. 11. 11:24
 22/26 anonim ***** válasza:
Küldhetsz nekem is.
2021. nov. 11. 15:36
 23/26 anonim ***** válasza:
Hali, bár régi a kérdés,de tudd,hogy a tinderen a nők a srácok felső 5százalekát keresik. Ezerből 950en pofára esünk,hogy az az 50 minden nap más nővel feküdhessen le. Nem veled van baj...
2021. nov. 12. 07:15
 24/26 anonim ***** válasza:
Ilyesmit sokan írtak, noha a nők szeretik tagadni hogy létező jelenség (mármint átlagos srác semmire se megy átlagos lánynál se)
2021. nov. 12. 15:41
 25/26 anonim ***** válasza:
46%

24: Mert a szinteket másképp lövik be. Egy nő szemében egy férfi szemmel átlagos hapsi már "átlag alatti" kategória, akiket meg ők átlagosnak mondanak az a 10/erős 7-es.

Női oldalon meg szerintük ha valaki nem 70kg akkor már átlag feletti csaj, pedig nem.

2021. dec. 9. 22:31
 26/26 anonim ***** válasza:
41%

A nők a pasik lakhelye alapján döntik el, hogy mennyire jó vagy rossz.

Szerintem ez lehetett a gond.

2021. dec. 10. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!