Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony (171 centi), arcra középkategóriás férfiként az edzés meg az öltözködés, olvasottság dobhat rajtam valamit?
Nem tudom, a többi nőnek mi dob egy férfin, az én személyes véleményem, ami nekem tetszik, az a kedvesség, figyelem, megértés, gyengédség, türelem, széleslátókörűség, empátia.
Edzés engem nem érdekel. Ha neki jól esik, csinálja.
Attól függ, mit értesz.
Edzés: nem.
Öltözködés: nem.
Olvasottaság: bizonyos esetekben.
Hát ha az edzés és a jól öltözöttség sem segít rajtunk alacsony férfiakon, akkor mégis mi? Bocs, hogy nem születtünk magasnak, teljesen a mi hibánk..
Kérdező, én ajánlom az edzést egyfelől magabiztosságot fog adni, másfelől jobban is fogsz azért kinézni.. egy alacsony, véznánál nincs rosszabb. (Tapasztalat) A jól öltözködés, frizura, borosta meg alap. Az is sokat dobhat.
Mást meg úgysem tudsz tenni..
Nem leszel magasabb! Én 178 cm vagyok nőként ! Szóval élből kiesnél nálam ha sportos vagy ha nem akkor is!
Az egészséged érdekében azért vezesd be az életedbe a rendszeres mozgást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!