Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony (171 centi), arcra középkategóriás férfiként az edzés meg az öltözködés, olvasottság dobhat rajtam valamit?
Istenem....
Ki mondta, hogy arra számítok, hogy magasabb leszek? :D
A kérdést nem azért írtam ki, hogy a számomra is nyilvánvaló akadállyal még inkább szembesüljek, hanem azért, hogy segítséget kapjak a megoldásban. :)
Először is írd le, hogy milyen barátnőt szeretnél.
Van egy réteg, akik szerint az olvasottság szexi, másik pedig cikinek tartják. Neked kell tudni, hogy kit akarsz meghódítani.
12-es: kedves tőled. :)
Igazából nincs külsőre zsánerem. Szőke, barna, fekete haj mindegy, testalkatra talán annyi, hogy ne legyen elhízva...bár már tetszett nagyobb darab lány, de nem ez az általános. :) A sportolás okán (hopp, máris van egy ismerkedési lehetőség) jó lenne, ha szintén szeretne mozogni, de egyáltalán nem alapelvárás.
Belsőre: nagyon szeretem, ha egy nő okos és intelligens.
Nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!