Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erősen középkategóriás/átlagos pasas lennék?
Az elmúlt napokban ezt kaptam meg egy nőtől, majd később szó nélkül tiltott. Elég rosszul esett, kezdetben nem volt baja velem, de gondolom betalálta valami jócsávó a Tinderen. Priviben küldhetek képet…
26F
@10
Mi?😃
szerintem kep alapjan az atlagos/kozepkategorias jellemzes korrekt. nincs ezzel semmi baj, ez nem negativ, ez az a szint, ahonnan jo szemelyiseggel, stilussal, dumaval, intelligenciaval stb a legtobb pasi siman tud valakinek A ferfi lenni.
szerintem nem a kulsod miatt koptatott le a csaj.
magambol kiindulva, ha mar valakivel elkezdek beszelgetni, akkor kulsore bejon annyira, hogy onnantol kezdve ne ezen muljon a dolog, hiaba, hogy mondjuk adott illeto obejktiv szemmel nezve ‘atlagos’ es esetleg jon egy jobb pasi, ha aamugy porog a beszelgetes es egy hullamhosszon vagyunk, nem fogom csak azert lekoptatni, mert jott egy helyesebb.
Küldhetsz képet nyugodtan.
Amúgy mi a probléma abban, ha “átlagos” férfi vagy? 26 évesen én ennek is örülnék. :D A tiltás meg nem Rólad mond el infót, hanem a csajról. Várhatja itt a Dicapriot, ha nekik nem kell, aztán majd ha normális emberként tud viselkedni, elgondolkodik rajta, hogy másnak a lelkébe tapos a bunkó viselkedésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!