Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Erősen középkategóriás/átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erősen középkategóriás/átlagos pasas lennék?

Figyelt kérdés

Az elmúlt napokban ezt kaptam meg egy nőtől, majd később szó nélkül tiltott. Elég rosszul esett, kezdetben nem volt baja velem, de gondolom betalálta valami jócsávó a Tinderen. Priviben küldhetek képet…

26F

2021. nov. 8. 16:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

@10

Mi?😃

2021. nov. 8. 18:24
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kep alapjan az atlagos/kozepkategorias jellemzes korrekt. nincs ezzel semmi baj, ez nem negativ, ez az a szint, ahonnan jo szemelyiseggel, stilussal, dumaval, intelligenciaval stb a legtobb pasi siman tud valakinek A ferfi lenni.

szerintem nem a kulsod miatt koptatott le a csaj.

magambol kiindulva, ha mar valakivel elkezdek beszelgetni, akkor kulsore bejon annyira, hogy onnantol kezdve ne ezen muljon a dolog, hiaba, hogy mondjuk adott illeto obejktiv szemmel nezve ‘atlagos’ es esetleg jon egy jobb pasi, ha aamugy porog a beszelgetes es egy hullamhosszon vagyunk, nem fogom csak azert lekoptatni, mert jott egy helyesebb.

2021. nov. 8. 18:32
 13/26 anonim ***** válasza:
Jöhet nekem is!
2021. nov. 8. 18:34
 14/26 anonim ***** válasza:
Helyes pasi vagy!Nincs itt probléma!
2021. nov. 8. 18:46
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
Tinderen a túlkínàlat, felnyomja az igényeket , ennyike
2021. nov. 8. 19:26
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
#15 Tinder nélkül is egekben van néhány embernek az igénye. Nem számít hogy nő létére 30 évesen még szűz, sőt kapcsolata sem volt.
2021. nov. 8. 19:55
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
16: most nem arrol van itt szo az inecek agymosott vilagaban, h meg a legcsunyabb, legdagadtabb noket is dugja valaki (nem is akarki, egy ‘chad’)?
2021. nov. 8. 20:02
 18/26 anonim ***** válasza:
#17 az hogy az igények egekben vannak nem azt jelenti hogy a nőknek jut is alfahím. Az incelek nagy része is fullos nőt akar, és inkább nem jön össze senkivel amíg nem talál egyet, ezért marad egyedül.
2021. nov. 8. 21:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok.
2021. nov. 9. 15:43
 20/26 anonim ***** válasza:

Küldhetsz képet nyugodtan.

Amúgy mi a probléma abban, ha “átlagos” férfi vagy? 26 évesen én ennek is örülnék. :D A tiltás meg nem Rólad mond el infót, hanem a csajról. Várhatja itt a Dicapriot, ha nekik nem kell, aztán majd ha normális emberként tud viselkedni, elgondolkodik rajta, hogy másnak a lelkébe tapos a bunkó viselkedésével.

2021. nov. 11. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!