Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire divat manapság idomítani a másik embert egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Amikor az egyik fél okosabb, mint a másik, és igyekszik ránevelni a másikat egy adott szokásra.

Például, ha egy férfi nem akar elmosogatni maga után, akkor aznap este nem kap szexet. Ez előfordul még 5-10 alkalommal, a férfi idomítása megtörténik, mert onnantól automatikusan el fog mosogatni. A büntetés ugyanis a szexmentes éjszaka, a jutalom pedig a szex. Bár ha a nő nagyon csavaros akar lenni, akkor először apró jutalommal látja el a férfit, sőt el lehet végezni egy rögzítést is, ami egy NLP technika.

Hasonlóan lehet a nőket is idomítani, de arról most nem beszélnék.

Mennyien idomíthatják ma a párjukat?

És mennyire erkölcsös ez, mennyire helyes?

2021. nov. 7. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mint a húgom exe, az gondolkodott így, mint a kérdező.

Hugi munka után mosson, főzzön, takarítson, legyen fitt és ápolt, de este 7 után már csak őfelsége körül ugrálhat, 9 után a farkán. Aztán ha mégis 9-kor lesz kész a házimunkával, és szex helyett aludni akar, mert reggel 5-kor kel, akkor megy a hiszti, hogy kost őfelségét a szexmegvonással bünteti, de nehogy okosnak higgye magát, nem jött be. Kiokosították a haverok, hogy szoktak a nők játszmázni. Aztán lesett, hogy ex lett belőle. De nem baj, a haverok ezt is megmagyarázták, miért a nők a szemetek. Azóta is szingli. Évek óta. Ami azért van, mert a nők szemetek. Egyértelmű.

Kérdező: te azért mosogatsz, hogy legyen szex? Mert felnőtt ember azért mosogat, hogy tiszta edényei legyenek, és ne a mosogatóban rohadjon napokig. Normális felnőtt férfi akkor is rendet és tisztaságot tart, ha szingli.

2021. nov. 7. 18:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az teljesen érthető, hogy ha egy férfi nem mosogat/nem takarít/nem vesz ajándékot évfordulóra stb.. és ettől a nő rossz passzba kerül, akkor nem lesz szex. Nő függő h mennyire érint ez valakit rosszul. Sokan persze rájátszanak kicsit, de ez még nem olyan hatalmas bűn.

A gond akkor kezdődik ha felismerik hogy mekkora hatalom van a kezükben, és onnantól tudatosan csinálják. Nekem volt ilyen barátnőm. Nem csak szexszel zsarolt hanem kb mindennel, amivel lehetett, és a lehető legprofibb módon, hogy észre se vegyem. Akár csak annyi h nem szólt hozzám egy napig (amit én nem bírok ki) vagy egyéb dolgokat vont meg tőlem amit szeretek. A legextrémebb persze amikor öngyilkossággal fenyegetőzött, na de ez már egy másik kérdés, pszichiátria eset is volt ő...

A végén már csak csettintenie kellett és megtettem amit csak akart. Ráadásul ezzel folyton visszaélt, megalázott, a barátaim előtt is.

De neki ezernyi pszichológiai problémája volt, szóval nem hinném hogy ez egy trend lenne, csak azért leírtam, hogy ilyen is van, és mennyire könnyű férfiként egy ilyenbe belesüllyedni. Észre se veszed és ott találod magad. A kívülállok persze okoskodhatnak meg röhöghetnek, hogy papucs, meg legyél férfi, ezeknek az okosoknak kívánom hogy egyszer töltsenek egy pár hetet egy ilyen csajjal és megnézem hogy mekkora papucs lesz belőlük... Persze mindennek az oka ha beleszeretsz egy ilyen nőbe, de az elég könnyű, pont a manipulatív jellem és a nagyon magas érzelmi intelligencia miatt.

2021. nov. 7. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!