Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik munkával, végzettséggel lehet a legjobban pasizni? Mi jön be a pasiknak legjobban?
#10 ez komoly? :D
Nem gondoltam volna, hogy van kimutatható összefüggés.
Volt hogy focistàra vàgott webfejlesztő kolleganőmmel nèztük együtt a lànyokat ebéd közben.
Sima ITn vannak heterók persze.
Tesztelès,support, projekt kordinàció, üzemeltetèsben is akad.
De a hardcore programozó nők , ők sajàt kapura jàtszanak legtöbben , esetleg BI-k.
Informatikus vagyok és hetero. Sőt akiket ismerek nőket a szakmában, mind heterok.
23/L
Másik IT s Ffi vagyok
Programozók a kolléganőid?
Backend?
Esetleg hardcore devopsosok ?
Esetleg FE ( na jó webcsinosgatás is inkább nőies, ez az egy kivétel )
FE és BE egybe , angular?
Mesélj !
A devops az mèg oké , a FE az nőies ahogy fent is írtam .
Te viszont gyanús vagy 😆
minden vonzo ameddig egy nő igényesen és jól néz ki
és minden taszító ha maga a nő is taszító
nézzünk egy példát a szexi könyvtáros néni vs az öreg v igénytelen könyvtáros nő
a kövér zsiroshajú izzad konyhás néni, vagy a fiatal mosolygós szép konyhás csaj
és így tovább
Ha tényleg az a cél, hogy minél több férfi körül zsongjon, akkor pultos lány egy felkapottabb szórakozóhelyen, illetve Hostess lány.
Ők a munkájuk során sok férfival találkoznak akik, akarva akaratlanul bepróbálkoznak náluk.
Ügyvédet én kizárnám.
Nagyon nem szeretik,ha a nő okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!