Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új párkapcsolat keresését megakadályozó lelki sebek feldolgozása, milyen könyv? (bővebben lent)
Van valaki, akit egy párkapcsolatban sok évig aláztak meg lelkileg nagyon csúnyán. Azóta az illető hölgy bár tudatosan tudja, hogy "nem minden férfi ilyen", mégis a múltbeli fájdalmak elkerülése vezeti életét.
Milyen könyv (vagy szépirodalmi regény) lenne az, amely erősen rávilágít arra, hogy egy múltbeli illető miatt nem lenne érdemes a másik nemmel a kapcsolatot megszakítani?
Közeledik az idő, amikor majd már gyermeke sem lehet és fájdalmas, nagyon fájdalmas, hogy egy múltbeli illető miatt történt ez.
Az áldozathibáztató, "akivel ezt sok évig meg lehet tenni, az", "velem nem lehetett volna" és hasonló kommentek nélküli, segítő válaszok nagyon-nagyon jól jönnének.
Kérdések: miért könyvből szeretnél felismeréseket szeretni, pontosan úgyanolyan elég ritka, amire aha élményed lehetne, pl lehetne film is, de ehhez saját intuició kell.
családi minta: valószinűsíthető, hogy valamilyen negativ mintát követhetsz amiért hagytad, hogy évekig megalázzanak, ehhez szintén segitség kell, egyedül nehéz.
gyakorlatok a múltbéli negativ minták törléséhez.
Nem az éveket kell nézni, hanem hogy rendbe tedd az életed, ha a jövőben élsz, és a múlton siránkozol a jelened nem tudod megélni.
Segíteni szeretnék neki, mert nagyon sok éve szerelmes vagyok bele és azt szeretném, ha megtalálná párját, aki viszont szereti őt, akivel teljesen boldogok tudnak lenni.
Én tudom, hogy férfiként nem jövök be neki, szóval nem azért szeretnék segíteni neki, hogy "utánna hátha megnyerhetem a szívét", hanem mert szeretem és annyira szeretem, hogy boldogságot kívánok neki olyasvalakivel, akivel kölcsönösen szeretik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!