Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves vagy bunkó férfi a befutó? Minél bunkóbb annál érdekesebb?
Biztos nem kellene olyan férfi, aki mindig ellent mond, ellenkezik.
Ha megjátssza, hamar észreveszem, az pl ultrakínos, ha pedig csak simàn akadékoskodik állandóan, tudomásul veszem, hogy nem illünk össze, mert utálom az ilyeneket.
51#
A nők többségének bejön. Tapasztalat. Szóval mégis van valamilyen pszichológiai alapja.
Amikor magamat adtam úgy nem voltam annyira vonzó. Sőt szinte semennyire. Egy voltam a sok férfi közül, akiket valószínűleg unalmasnak is tartottak a nők, hogy na már megint egy férfi aki pitizik nekik.
A húgom vetette fel, hogy a nők megszokták hogy majdnem minden férfi "lemegy kutyába a pun..iért". Szóval mi lenne, ha én ebben tűnnék ki, hogy én nem viselkedem így. Kipróbáltam, hogy én ezen férfiak ellentéte leszek, és bejött.
Egyrészt az játszódik szerintem ilyenkor le bennük, hogy én hogy hogy nem esek hasra előttük? Hogy hogy nem ájulok el a szépségüktől? Hogy merem megtenni, hogy nem pitizek, nem értek minden egyes dologban egyet velük, nemet mondok nekik párszor.
Így azért nővök nagyra szerintem szemükben, mert az a férfi, aki megteheti hogy így viselkedik egy nővel, azt automatikusan értékesnek gondolják.
Másrészt pedig rohadt nagy kihívásnak tartják, hogy hogy a fenébe nem esik ez a pasas hasra előttük, mint a többi.
Egyébként nem érzem jól magam ebben a szerepben. Sokkal szívesebben adnám saját magam. Csak azzal nem voltam sikeres.
Az a nő, aki erre megy, idióta az én szememben.
Én igenis elvárom, hogy essen hasra a szépségem előtt, de férfiasan, őszintèn, önazonosan.
A pitizést én is utálom. Szànalmas.
De àllandóan ellenkezni…
Biztos azt mondanám neki, okoskodjon a haverjaival.
Én rám nem lehet az egomon keresztül hatni, hogy na ő nem esik hasra, csak azért is megszerzem.
Ha nem esik hasra, arra az ajtó.
Ez igaz, legyen férfi, legyen saját véleménye, de megjátszani, hogy más a véleménye csak, hogy ellenkezzen?
Nagyon gàz.
Nem kell mindenben bólogatni, csak amiben egyetért.
Az 52-es kolléga akárhogy csűri-csavarja a dolgokat, végtelenül szánalmas. Egyrészt hogy megjátssza magát, ahelyett, hogy VALÓBAN lenne saját véleménye és valóban képes lenne kiállni magáért. Nem, nála csak a "pitizés" létezik, meg ez a kamu személyiség.
Másrészt meg mert azt hiszi, ettől "sikeres". Eleve nem is sikeres, mert akkor lenne nője és nem itt okoskodna, másrészt teljesen hibás az ok-okozati összefüggés, amit próbált beleerőltetni az élénk fantáziája az egyes helyzetekbe.
Ez tipikus incel tempó sajnos: a nők, meg úgy általában az emberi kapcsolatok teljes félreértése.
56#
52-es
Igazad van. Írtam is, hogy nem szívesen játszom meg magam.
Te akkor most mit tennél a helyemben? Mert incelezni azt nagyon könnyű. Ezt én is könnyen meg tudnám tenni a helyedben.
Azt érzem, hogy bármit teszek akkor is rossz vagyok. Ha magamat adom nincs sikerem, ügye írtam hogy, miért ( így egy lennék azok közül a férfiak közül akik mindenben bólogatnak a nőknek).
Ha megpróbálok alkalmazkodni a helyzethez, az se jó, mert nem vagyom önazonos.
Akkor mit kéne tennem?
Persze az a válaszod gondolom, hogy válj valójában olyan férfivá, aki önmagát adva áll ki saját magáért. Értem én csak hogyan? Szerinted erre létezik megoldás? Az incelezés és megalázás helyett megoldásod is van arra, hogy ilyen helyzetben mit kellene csinálni, vagy csak leszólni tudsz másokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!