Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves vagy bunkó férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves vagy bunkó férfi a befutó? Minél bunkóbb annál érdekesebb?

Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 07:51
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
18%
Ez így nem igaz. A gátlástalan, törtető magatartást díjazza a társadalom, nem a bunkót (viszont az igaz, hogy ezen emberek bunkónak hatnak a többiek számára) - sajnos.
2021. nov. 6. 09:31
 12/57 anonim ***** válasza:
91%
10 gondolom, számodra az a bunkó nő, aki nem elégszik meg egy incellel, és visszautasít.
2021. nov. 6. 09:33
 13/57 anonim ***** válasza:
16%

12#

Az a bunkó EMBER aki lekezelően és sértő stílusban beszél a másikkal

Ne adj a számba olyan amit nem mondtam, mert én nem vagyok egy olyan aki bármit a szájába vesz amit elé tolnak!

2021. nov. 6. 09:36
 14/57 anonim ***** válasza:
17%

"A 3-mas válaszából jól látható az a téves sztereotípia, amiről beszéltem.

Nem minden bunkóról derül ki első percben, hogy bunkó, de az igen, hogy van önbizalma, nem fél. Ez imponál."

-----------

De igen, a bunkókról kiderül első percben, hogy azok, mert van egy olyan kisugárzásuk, hanglejtésük, mimikájuk, szókincsük stb. Nagyon is látszik rajtuk, csak akik összejönnek velük, nem akarják ezt észrevenni, hanem azt hazudják, hogy ezek valójában normális pasik, csak nem mutatják ki az érzelmeiket, stb. Hazugság, hogy nem lehet észrevenni, hogy milyen valójában. A nők érdekes módon azt rögtön észreveszik, hogy ha egy pasink nincs önbizalma, de a bunkóságra immúniusak? Nyisd már ki a szemed, mit hazudsz magadnak!?

2021. nov. 6. 09:39
 15/57 anonim ***** válasza:
16%
Még annyit hozzátennék ehhez, hogy vannak nők, akik rögtön kiszúrhatják, mi a helyzet. Előző voltam (3-as, 14-es)
2021. nov. 6. 09:42
 16/57 anonim ***** válasza:
21%

Nekünk hazudoznak inkább 14#

Megpróbálják belemagyarázni a hazugságaikat a dolgokba, miközben ők is jól tudják hogy hazugság

Pontozhattok akármeddig, akkor is hazugság azt állítani hogy a bunkó férfiak nem népszerűek, mert eléggé népszerű állatfaj

2021. nov. 6. 09:44
 17/57 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem vannak alapjáraton bunkó viselkedési formák vagy beszéd : pl nyomul szexuális poénokat , megjegyzéseket tesz , szurkálódik majd jön jajj csak vicceltem, aztán újra kezdi.. így mindenki tud viselkedni ehhez nem kell éveket edzened csak ellesni másoktól .
2021. nov. 6. 09:48
 18/57 anonim ***** válasza:
86%
16: dehat ti is bunkok vagytok. akkor most hogy is van ez? a vegen meg kiderul, hogy ti is ‘nepszeruek’ vagytok? 🧐
2021. nov. 6. 09:49
 19/57 anonim ***** válasza:
19%

Igen, a bunkó férfiak népszerűek. Addig, amíg rá nem mutatnak arra, hogy valójában ők is ugyanolyan gyenge emberek, mint a kedves pasik, csak ők az önbizalomhiányukat abban élik ki, hogy a gyengébbekkel kötekednek, bizonyos nők meg erre gerjednek, a hát ez hányinger. 🤮

Annyit mindenesetre hozzátennék, hogy vannak paradox módon normális bunkó pasik is, akikbe szorul némi empátia, de a többségük egyszerű tahó.

2021. nov. 6. 09:50
 20/57 anonim ***** válasza:
28%

Alapjáraton mind1 hogy kedves vagy, bunkó vagy, esetleg határozott ,a lényeg milyen külsejű férfi az aki ezek tulajdonsága egyikét viselik ..

A férfiak észre veszik ha egy másik férfi vonzza a nők tekintetét , olyankor mindent rosszat rámondanak az ismeretlen személyre pl : nyomi, balhés, mű májer, veréb, csöves stb..

2021. nov. 6. 09:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!