Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elfogadott, ha valakinek a más rasszú emberek jobban tetszenek?

Figyelt kérdés
Azt mindenki elfogadja, ha valaki csak fehér emberrel ismerkedne. De azokat sokszor leszólják, aki mondjuk tudatosan fekete/távol-keleti/arab társat választ. Ez is ugyanolyan, hiszen van, aki jobban vonzódik például a feketékhez. Természetesen egy párkapcsolathoz kevés a kinézet, nem is erre kell építeni, de szerintem nem elítélendő, ha valakinek jobban tetszenek a más rasszú emberek. Miért ítélik meg ezt másképp, mint amikor valakinek csak a fehérek vagy csak a soványak/kövérek/magasak/alacsonyak tetszenek?

2021. nov. 4. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%
10: Én férfiként férfiaknál sem értem.
2021. nov. 4. 19:32
 12/19 anonim ***** válasza:
13%

Mert ez által elutasítod a saját fajtád összes tagját. Úgy is mondhatnám, hogy kevesebbnek tartod őket, mint a másik rasszt.

A másik ok meg a tapasztalat: mindenkinek van ismerettségi körében 1-2 vegyes házasság, ami csak kevés esetben jó. Nevelés és hagyomány beli különbségek hamar kiütköznek.

2021. nov. 4. 19:39
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem azért mert rasszisták. Ha pl valakinek fekete a pasija, rögtön kipofázzák a háta mögött hogy a nagy f4szt szereti. Hú de tág lehet a csaj, ő már nem nyúlna hozzá a fekete után..

Arabokat, törököket bűnözőnek nézik, nő verőnek vannak elkönyvelve. Akinek az ázsiai pasi jön be az leszbikus, mert jajj de nőies arcúak az ázsiai pasik/kis f4szt szereti, mert mindnek az van.

Lehetne még sorolni az ilyeneket. Azt hiszik a magyar mindenki felett áll. Az is benne van a pakliban hogy sértésnek veszik a dolgot, és azért "érvelgetnek" ilyen dolgokkal hogy magukat vonzóbbnak tüntessék fel és őket válaszd.

Nekem amúgy a kínai, koreai pasik tetszenek. Ha ez szóba kerül valahogy akkor hallgathatom a szövegelést a kis f4szokról,mennyire férfiatlanok, csúnyák stb... Ez kimondottan nevetséges, ha egy potrohos retekfejű "alfa hím" adja elő.

2021. nov. 4. 21:46
 14/19 anonim ***** válasza:

#14-re reflektàlnèk:

Egyszer haverom valami vegyes koliba került , kérdezi a Negró srácot, na milyenek a nők:

Azt mutogatja a szerecsen fiúcska:

Àzsiai nők: .|...

Magyar nők: .||..

Afrikai nők: .|||.

A | az ujjat jelenti.

True story 😆

2021. nov. 4. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

14 Mondjuk praktikus okai vannak, hogy nem nyúlok olyan nőhöz, akibe már egy színes belekoszolt.

Félek a nemi betegségektől!!!!

2021. nov. 4. 21:52
 16/19 anonim ***** válasza:
van amikor arabnak nézel valakit de lehet fél cigány.. Szakáll sem kell hozzá.
2021. nov. 4. 22:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Az arabnál szerintem nem feltétlen rasszból, tehát bőrszínből fakadó okai vannak, hanem a sok hír eltűnésekről, nők elleni erőszakról, "hazaviszi sokadik feleségnek" vagy nem tekintik embernek a nem muszlim nőket. Bevallom, egy ismerősöm fog férjhez menni, arab a vőlegény és nekem is megfordult a fejemben, hogy remélem legalább itt élnek majd és nem akarja hazavinni a srác...
2021. nov. 5. 11:32
 18/19 anonim ***** válasza:
#19 ha elvàllnak a gyerek sorsa lesz cink , hányszor olvasni hogy kiviszik
2021. nov. 5. 11:36
 19/19 anonim ***** válasza:
28%
Egyébként szerintem ezért is a libsik a felelősek. Ha nem nyomatnák annyira ezt a "sokszínűség" dumát, akkor sokkal elfogadottabb lenne. Csak mivel erőltetik, ezért kibukik, hogy mire mennek, amire viszont beindul bármelyik rassznál az önvédelmi mechanizmus.
2021. nov. 7. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!