Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sose volt barátnőm 29 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose volt barátnőm 29 évesen , család mit gondolhat erről?

Figyelt kérdés
Fiatalabb koromban volt hogy kavartam lányokkal stb, de rendes barátnőm nem volt, szűz se vagyok voltak régebben sok rosszlanyokos csajnál , de család szemében ezek ugye nem látszódnak , sose láttak csajjal , lehet melegnek gondolhatnak ?
2021. okt. 31. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
6%

Vállald fel otthon a prostizást!

Akkor már nem tekinthetnek hominak

Bàr normál esetben sehogy se tekinthetnek annak, ha normális a család persze

2021. okt. 31. 20:23
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
30%

Szerintem azt gondoljàk, h buz1 vagy.

Ne legyél àlszent, vàllad fel!

2021. okt. 31. 20:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem mondták még , régebben 10 éve kérdezte fater mondtam hogy nem , de hát azóta se volt semmi, azóta nem is kérdezi család már hogy mikor hozok barátnőt stb úgy néz ki elkönyvelték a dolgot.

Vagy nem tudom mit gondolnak, igazából régebben próbálkoztam de mostanra feladtam , sajna el is híztam azóta stb. , külön élek jól keresek már de teljesen elzárkóztam a csajozástól a félelem miatt , na meg tudom most már magamról is hogy nem vagyok egy szép lány álma. Régebben jobban néztem ki de elhagytam magam sajna

2021. okt. 31. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Elhiheted, hogy mindenki qrvára leszarja. Úgy beszéltek arról, hogy nem basztatok meg senkit, mintha rákosak lennétek. Az én családomban is van egy ilyen (tudtommal) aggszűz, a család háromnegyede magasról szarik a magánéletére, a maradék meg elfogadta, hogy meleg.
2021. okt. 31. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

"a maradék meg elfogadta, hogy meleg."

Az nem zavar hogy a kérdező pont ettől tart?

Attól hogy a család és ismerősök egy része melegnek tartja, miközben ugye ő nem az, csak annak tartják.

Ez megalázó, ezt egyesek nem fogják fel vagy mi?

2021. okt. 31. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem zavar, ugyanis egyrészt nincs abban sem semmi, másrészt meg továbbra is ki a fszomat érdekli.
2021. okt. 31. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk a kérdezőt érdekli

Mert mondjuk feltett róla egy kérdést

Ha meg válaszolsz, akkor illene ha téged is érdekelne valamelyest

2021. okt. 31. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:
21%

Mondd azt, hogy incel vagy :)

37F incel

2021. okt. 31. 23:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!