Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelennek számítok?
Havonta festem a hajam, sajnos fiatalon kezdtem őszülni. Néhány havonta vág a fodrász belőle.
3 hetente járok kozmetikushoz, szemöldök szedésre és festésre illetve bajusz gyantára.
Nem szeretek sminkelni, csak szájfényt használok, és időnként szemöldökspirált amikor már kopik a színe.
Arctisztítót is használok minden este. De semmi egyéb, természetesen itthon szőrtelenítek.
Ezek alapján igénytelen vagyok, hogy nem sminkelek és nem járok körmöshöz?
de hogy vagy igénytelen
én is 14éves korom óta öszülök de eszem ágában sincs festeni, te se tedd jó néz ki
f/28
Mi a kérdés célja?
Azt mondták rád esetleg hogy az vagy?
15.-re.
Tippelek!
Legyen sportos, magas, korban hozzád illő, nagy CENZÚRÁZVA, független, lakásos, kocsis, diplomás, havi 500+, városi, ....
Alacsony vagyok, tehát túl magas férfi mellett érdekesen mutatnék.
Korban hozzám illő ez mondjuk stimmel és a független is.
Van saját házam szóval ez nem lényeg és az autó sem.
Végzettség alapján nem szoktam megítélni az embereket.
Nőkre tényleg ne hallgass!
Férfiak őszinte véleménye számítana, a nőké nem igazán
Vannak férfi barátaim, szerintük nem vagyok csúnya.
Nők is voltak a baráti körömben, de ők állandóan sminkeltek, és hangoztatták, hogy nekem sem ártana, mert nem vagyok szép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!