Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az Incel Lives Matter mozgalom céljai?
Mivel, ami gyakorlatilag egy incelnek nincs az a szex és párkapcsolat.
De ez a két dolog pedig nem megfogható, nem osztható, nem birtokolható.
Akkor mit akarnak? Erővel, fegyverrel, vagy lelki terrorral kikényszeríteni, hogy a nekik tetsző nőknek ők vonzók legyenek?
Azt tudod felhívni, akinek megvan a száma és/vagy valamilyen platformon (Messenger, Instagram) ismerősök vagytok. Vagy szerinted az lenne a helyes, ha bárki hozzáférhetne bárkihez? Hát cicafül, ez nem véletlenül nem jogilag elfogadott. Egy ilyen világban inkább csak kikapcsolt állapotban lenne telefonom nyilvánosan, kell a fenének, hogy idegenek keressenek rám.
51! A telód kikapcsolt állapotban is elérhető a szolgálatató számára, most is, ha nálad van tudják rólad ki vagy, hol vagy és az összes beszélgetésed SMS-ed, netes keresésed el van tárolva egy ideig, akarsz még meglepődni cicafül? A kínai mobilok (a többi is, csak a kínaiak még ezt nem is titkolják annyira) még a beszédedet is elemzik -gyakorlatilag hallgatóznak utánad- és reklámokat is az alapján kapsz, hogy miről beszélsz, tudtad cicafül?
csak úgy tudod őket teljesen kiiktatni, ha kiveszed az akkut. na persze ha mindenki elkezdené kiszedegetni, akkor meg be lenne építve egy másodlagos akkumulátor, amit az első töltene és akkor is ott lenne, ha kiveszed az elsőt.
Az ötletedet túltoltad 50#
Az adatbázisos résznél csúnyán kisiklott, onnantól vállalhatatlan
#49 na velem most bakot lőttél mert zsidó vagyok. A két szimbólumot csak példaként hoztam fel, ezek jutottak eszembe hirtelen, mint megkülönböztető billogok.
A többi agymenésre: teljesen privát a fb oldalam. Ismeretlen semmit se lát a profilképemen kívűl (azt is úgy hogy nem látják ki lájkolta meg a hozzászólásokat). Azon kívül üres adatlap, semmi infó (de egyébként ismerősöknek se túl sok).
27
Erre most bukkantam, a 7-es válasz mindent visz...
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!