Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az Incel Lives Matter mozgalom céljai?
Mivel, ami gyakorlatilag egy incelnek nincs az a szex és párkapcsolat.
De ez a két dolog pedig nem megfogható, nem osztható, nem birtokolható.
Akkor mit akarnak? Erővel, fegyverrel, vagy lelki terrorral kikényszeríteni, hogy a nekik tetsző nőknek ők vonzók legyenek?
Istenem... De honnan tudod a buszon szembeülő lány nevét, hogy rá tudj keresni? Megmondani magától biztosan nem fogja, akkor?
A 29# ötletéhez miért kéne adatbázis? Vagy okostelefon?
Nem egy egyszerű önként kirakott jel kéne ami a szingliségre utal?
És akkor aki szeretné hogy letámadják az kitenné ezt a "jelet". Csak ki kéne hozzá találni nagyokosoknak mi legyen az
Bár engem nem nagyon érdekel ez a dolog, csak azt nem értem hogy jön ide adatbázis meg ilyenek?
Cicafül, igen, tartalmazná a kiszemelt lány adatait a telefonja - ezeket te viszont honnan látnád? Hogyan keresel rá?
40#
Még mindig nem igazoltad egyetlen agymenésedet sem
Bár az egyetlen amit ezek közül olvastam az a nemzeti társkereső, de annál sem olvastam admin általi kategórizálásról, szóval az is a te agymenésed, nem az inceleké
Attól félek hogy az ilyen durva baromságokat nem is incelek találják ki, itt a példája hogy nők produkálják ki ezeket
Ja és bocs a helyesírásomért, a muszáj-t hibás megszokásból ly-vel írom
45#
Igen a zsidóüldözéshez hasonlítani az ötletet na az tényleg túl megy minden határon!
Te nem szégyelled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!