Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz az incel mozgalom sorsa a következő 15 évben?
Én az incel kifejezéssel meg az ezzel kapcsolatos szavakkal először a 444 -en találkoztam 2014ben. Azóta mintha a mozgalom felrobbant volna és az internet tele van az incelek által kitalált szavakkal (a simp, a chad és a normie a leggyakoribb).
Mi lesz a mozgalom további sorsa?
"Régebben ha jó családba születettél, gazdag férfiként válogathattál a nők között.":
Gazdagként jobban, szegényként kevésbé válogattál, viszont az volt a default, hogy van nőd. Ma nagyon nem.
"Felemelkedési lehetőség nem volt, ahova születtél az volt a sorsod":
Az 50es években nyugaton? Na ne vicceljünk már. (Nálunk meg mindneki felemelkedett egy élhető szintre) A korábbi korokban meg pénz nem volt, de nő jutott mindenkinek.
"Ha csórónak születtél, akkor örülhettél, hogy a 120 kilós Mancikát hozzádadják, mert neki van valami kis hozománya.":
Azaz nő mindenkinek jutott, nem volt incel probléma.
"Ma a férfiak és a nők is szabadon dönthetnek a sorsukról, fejlődésükről, felemelkedésükről, párválasztásukról. Szerintem mindenkinek jobb így.":
Pénzügyileg ma nehezebb felemelkedni, mint az 50es években. Párválasztásban meg férfiként kizárólag a kinézet dönt. Az, vagy a piacon, akinek születsz, hiába fejleszted magad akárhova.
"Inkább tegyétek össze a kezetek, hogy most már a nő választ, és legtöbbször elég annyi, hogy bejössz neki!":
Csak nem jövök be, még csak jobbra se húz. És nem, nem a személyiségem miatt nem húz jobbra.
"Előtte az apja választott, és neki aztán ku.rva mindegy volt, hogy milyen a mosolya a pasinak, meg visz-e virágot. Ott kőkemény üzleti érdek döntött, hogy ki kerülhet be a családba, és ki nem.":
Tehát meritokrácia volt Chad eugenika helyett (kivéve a náciknál)
"Az akkori körülményekhez képest a lehető legjobbnak kellett lenned anyagilag, társadalmilag, jellemre.":
Tehát volt lehetőség fejleszteni magad, nem úgy, mint ma, amikor is az arcszerkezeted dönt a sorsod felett férfiként.
"Aki manapság képtelen párt találni, az régebben csak rosszabb helyzetben lett volna.":
Az utóbbi 10 évben folyamatosan fejlődtem az életem minden területén, mégis egyre nehezebb dolgom van. Mostanára telt be a pohár, muszály a problémáról beszélni. Akár csak 10 éve is sokkal könnyebb lett volna hülyegyerek.
"Akkor hol a probléma?":
leírtam
"Ezt férfiként kérdezem!":
Most vagy egy Chad vagy, akiből hiányzik az empátia(és az előrelátás), vagy egy Szabó Péteren szétmotivált cucked normie, aki pár éven belül össze fog omlani.
"Ahogyan nekem is, nem értem milyen problémát kéne látni.":
Azt, hogy nyugaton már a top férfiak is egy 68 éves vénasszonyt kergetnek Tinderen. Mi is ebbe az irányba tartunk.
"Szerintem az incelek nagy részének valamilyen kognitív zavara lehet.
A fejükben van egy igen tág hézag a valóság, és aközött ahogyan ők a világot érzékelik.":
Gondolom mindjárt ideírjátok, hogy a Tinder nem a valóság, a szórakozóhely nem a valóság, a munkahely nem a valóság, a valóság nem a valóság.
"Ezt nagyon boostolják meg nagyon azzal, hogy a neten összetömörülnek és igazolják egymás téves elméleteit a nőkről, párkapcsolatról meg úgy önmagában a világról.":
Internet van már 30 éve, a tömörülés mégis csak 5 éve megy. Hogy lehet, hogy előtte nem volt? Pusztán véletlen lenne, hogy ez most van és nem mondjuk 1999ben?
"Szerintem egy részük eléggé ingerszegény életet is él. Amikor valamilyen okból egy ember elhatárolódik a társadalomtól, akkor ingerszegénnyé válik a környezete, ami leginkább az ingerek egyoldalú szűrésében nyilvánul meg, ami torzítja a világképet.":
Megint abból indulsz ki, hogy az incel biztos csak egy mamahoteles nyomi lehet.
"Ez a torzuló világnézet rögeszmékhez vezet, és az ilyen ember könnyen deviánssá válik ami miatt még inkább elkerülik az emberek, ez pedig beljebb viszi az illetőt a saját barlangjába.":
Ebben sajnos igazad van. Sürgősen el kell kezdenünk beszélni az incel problémáról, mielőtt egyszer csak égni fog a város.
40
Én nem arra utaltam hogy mindegyik mamahoteles lúzer, hanem arra hogy aki ma incel, az a feminizmus előtti időkben nehezebben talált volna magának olyan társat akit szeretett volna. Mert a 120 kilós Mancika az biztos nem egy álomnő kategória.
Manapság elég annyi, ha bejössz a csajnak. Nem kell megfelelned az apjának aki a pénz és társadalmi státusz alapján választott férjet a lányának.
Egy egyszerű szegény legény is találhat magának olyan csajt, amilyet szeretne. Elég csak végig nézni, hogy mennyi lúzer kinézetű, alacsony keresetű férfinak van normális barátnője. Régebben az ilyennek csak a 120 kilós Mancika jutott.
Tehát, a helyzet szerintem 100x jobb, mint régen. Vagy fejtsd ki miben tévedek, és magyarázd el hogy ez miért probléma.
"Azaz nő mindenkinek jutott, nem volt incel probléma."
Ma is jutna, csak nem kell nektek a 120 kilós Mancika. Sokat látom, hogy írjátok az az egy elvárásotok van egy nő felé, hogy ne legyen elhízva.
Ha régen jó volt, ma miért nem?
"Én nem arra utaltam hogy mindegyik mamahoteles lúzer, hanem arra hogy aki ma incel, az a feminizmus előtti időkben nehezebben talált volna magának olyan társat akit szeretett volna.":
Én még 10 évvel ezelőtt is simán találtam szép 9/10 -es szőke nőt. Elég volt kimenni egy szórakozóhelyre, ahol a nők várták, hogy a férfiak odamenjenek hozzájuk. Ugyanezeken a helyeken ma egy kolbászparti van és azok a Chadek, akik fiatalkoromban lenyúlták a csajomat, kétségbeesetten próbálnak felszedni bármit, amit látnak.
Ha csak 10 év ennyit változott a helyzet, mennyit változhatott 50 év alatt? Nyilván nem 100 évvel ezelőttre akarok visszamenni. A Horthy korszakban most a pénz miatt sírnék itt ugyanígy, ugyanúgy teljesen jogosan, bár nőt simán találnék szerintem.
"Manapság elég annyi, ha bejössz a csajnak":
Csak senki nem elég nekik. Sokkal magasabbak az elvárásaik, mint az apjuknak lett volna 100 éve.
"Egy egyszerű szegény legény is találhat magának olyan csajt":
Vettem észre. Láttam lúzer szegény analfabéta nyomit csajozni. Ja lapát álla volt és vadász szeme. Csak a kinézet számít ugye, amit félig te is igazolsz.
"Elég csak végig nézni, hogy mennyi lúzer kinézetű, alacsony keresetű férfinak van normális barátnője.":
A lúzer kinézetűeknek ez a kisebbsége ma. Én se értem hogy jutottak nőhöz, de ha a szórakozóhely/Tinder nem működik, gondolom nem lehetett egy leányálom és nem 1 hónap volt, hanem évek munkája. Azt is észrevettem, hogy ezeknek a rosszabb kinézetű embereknek ilyen önmagukból kifordult beteges személyiségük van. Mindenkire nyomulnak, mindenkinek nyalnak (férfira is). Az egész életük a csajozás körül foroghat.
"Tehát, a helyzet szerintem 100x jobb, mint régen.":
Lehet, hogy te így látod. Egy csóró, de modell felső10 kinézetű jóképű férfinak ma jobb. A többieknek meg nem. Engem az egész dologban igazából nem is az zavar, hogy kevesen jutnak nőhöz, hanem a meritokrácia, a munka értékének teljes hiánya.
"Ma is jutna, csak nem kell nektek a 120 kilós Mancika. Sokat látom, hogy írjátok az az egy elvárásotok van egy nő felé, hogy ne legyen elhízva.":
Átlagos kinézetű de sikeres, személyiségben okos és rendes férfiként őket inkább meghagynám a mamahoteles inceleknek ha kétségbeesett Tinderes nyomulásról van szó. Ha viszont ezek a nők rámírnak facebook -on nem fogom visszautasítani őket.
Egyébként ahogy nézem a Chad, aki fiatalabb koromban ellopta a nőmet, ma máskép gondolkodik, tehát Mancikának sincs komolyabb problémája:
A leggyorsabban növekvő youtube csatorna a manoszférában Kevin Samuels meg bette bachelor. Ezeket önmegtagadó incelek nézik, akiknek saját döntésük alapján elvileg "nem kell nő". Erről, hogy nekik miért nem kell, naponta megnéznek egy 30 perces videót.
Egy vicc az egész és ezt nem csak a problématagadó incelellenes válaszolókra mondom.
"Én még 10 évvel ezelőtt is simán találtam szép 9/10 -es szőke nőt. Elég volt kimenni egy szórakozóhelyre, ahol a nők várták, hogy a férfiak odamenjenek hozzájuk."
Ilyen helyekre csak az megy, aki nagyon kétségbeesett. A párkapcsolatban lévő férfiak többsége baráti társaságban, munkahelyen, egyetemen találja meg a barátnőjét.
Érdekes, az én haveri, ismerősi körömben minden férfi párkapcsolatban van, még a kicsit csúnyák, szegényebbek is.
Mennyi szociális életed van? Miért ilyen helyeken ismerkedsz? Nincsenek barátaid, társaságod a neten kívül ahol próbálkozhatnál?
Miért mindig a tinder meg a szórakozóhelyek?
Meg szerintem elfelejted, hogy a legtöbb nő társra vágyik és nem egy szexpartnerre akit mindig kidob ha jön vele szemben egy jobb.
"Én még 10 évvel ezelőtt is simán találtam szép 9/10 -es szőke nőt. Elég volt kimenni egy szórakozóhelyre, ahol a nők várták, hogy a férfiak odamenjenek hozzájuk."
Igazán nem kukacoskodásból, de nem lehet hogy meg tetszett egy kicsit öregedni ez idő alatt a szép fiatal szőke lányok felszedéséhez? 🙃
És nem először látom azt a sirámot se, hogy régen bezzeg epedve várták a lányok hogy valaki felszedje őket. Hát, tulképp ma is, a nekik tetszőket, ahogy régen. A hiba az ön készülékében van 😀
49: Akkor +10 -15 kilóval és baba arccal szerinted jobban néznék ki, mint férfiasan?
"Mennyi szociális életed van? Miért ilyen helyeken ismerkedsz? Nincsenek barátaid, társaságod a neten kívül ahol próbálkozhatnál?":
Havonta egyszer leiszom magam a kocsmában pár önmegtagadó incellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!